Woning verbouwen Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

De fraaiste en voordeligste manier om uw woning te verbouwen in Westerleede Lier of Nieuwe Tuinen? Hiervoor wilt u Multi Keuken & Bad inschakelen. Dit is de bekende specialist van de regio, waar men naartoe gaat voor badkamers, keukens, meubelen, sanitair, deuren, raamdecoratie en nog vele meer voor (het verbouwen van) een woning. Deze levert en installeert ons bedrijf zelf, voor een optimaal resultaat. Alles werkt perfect, is met oog voor detail afgewerkt en sluit naadloos aan. Om dit resultaat staat Multi Keuken & Bad al ruim 15 jaar bekend in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Hoe uw woning verbouwen?

Wat moet er gebeuren in uw woning in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen? Zijn er bijvoorbeeld professionele stukadoors- of schilderwerkzaamheden nodig? Of constructie- en installatiewerkzaamheden voor de badkamer, keuken of vloer? Wat u ook wilt verbouwen, wij zijn erin gespecialiseerd. Dankzij onze gekwalificeerde en ervaren installateurs en monteurs zijn wij voorbereid op alle situaties. Heeft u vragen over een van deze onderwerpen, neem dan nu contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Voordelig uw woning verbouwen in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen

Hoewel kwaliteit voorop staat bij het verbouwen van uw woning, is de prijs natuurlijk even belangrijk. Gelukkig hoeft verbouwen helemaal niet duur te zijn. Zelfs niet als er voor u op maat geleverd en gewerkt wordt. Door een goede inschatting van het werk, het bieden van de juiste producten en een schat aan ervaring in het verbouwen van woningen, ontstaat een budgetvriendelijk project, waarmee u echt voordelig investeert in uw pand in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen. Zo wordt uw woning niet alleen mooier, maar ook meer waard! Nog een goede reden om contact op te nemen met Multi Keuken & Bad!

Dé showroom voor woningen!

Voor het verbouwen van uw woning zoekt u de fraaiste producten. Zoals nieuw sanitair en meubels voor uw badkamer, keukenblokken en verlichting voor uw keuken, of deuren en vloeren voor uw kamers. Wilt u deze producten in het echt zien en vergelijken, en de mooiste en voordeligste uitkiezen, dan bezoekt u de showroom van Multi Keuken & Bad in Maassluis. Hier ontvangt u ook meteen gericht advies en uitleg op maat, van een medewerker die alles weet over het verbouwen van woningen. U bereikt onze showroom in Maassluis snel vanuit Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30