Woning verbouwen Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Het verbouwen van uw woning in WateringenKwintsheul of Rijswijk kan complex worden, als er veel geïnstalleerd, geconstrueerd of gesloopt moet worden. Maar ook bij eenvoudige montages kunnen tegenvallers optreden, niet zelden zonder extra kosten. Hoe kunt u dit voorkomen? Op welke manier wordt het verbouwen van uw woning een goede investering, en zelfs leuk? Simpel: door het in de arm nemen van een ervaren vakman met een bewezen staat van dienst. Voor Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk is dit Multi Keuken & Bad! Gaat u voor duidelijkheid, perfecte resultaten en voordelige prijzen, dan gaat u voor ons. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Ervaren in verbouwen

Multi Keuken & Bad heeft ruim 15 jaar ervaring in verbouwen. Vele woningen in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk hebben wij al verbouwd, tot grote tevredenheid van onze klanten. Zo beschikken wij niet alleen over veel ervaring, maar ook over brede expertise in alle zaken die met het verbouwen van een woning te maken hebben. Zoals loodgieterswerk, schilderwerk, stucwerk en elektra. Op alle gebieden leveren wij de hoogste kwaliteit in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk.

Meubilair en andere producten

Onze ervaring in het verbouwen van woningen heeft ons ook geleerd welke producten kwalitatief hoogwaardig én voordelig zijn. Deze vindt u allemaal in ons brede assortiment. Of het nu gaat om vloeren, sanitair, keukenapparatuur of badkamer- en keukenmeubelen. Deze leveren wij overal in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk, voor de scherpste prijzen!

Kom kijken in onze showroom

Omdat u zo uw eigen voorkeuren, smaak en interieurstijl heeft, passen bepaalde producten meer of minder bij uw woning. Multi Keuken & Bad begrijpt dit, en helpt u met het adviseren en eventueel uitzoeken van producten met de juiste stijl, kleur, afwerking en indeling. Wij helpen u graag met het uitkiezen van alles dat u nodig heeft. Hiervoor bieden wij u een ruime showroom van 900m2 in Maassluis, waar u alles goed kunt kijken en vergelijken. Vanuit Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk bent u snel bij onze showroom, dus kom eens langs!

Voordelig verbouwen Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk

Wilt u voor het verbouwen van uw woning de meest heldere en voordelige offerte krijgen? Wij stellen deze voor u op. Met hierin de werkzaamheden, producten en materialen helder gespecificeerd. Ook staat de aanneemsom vast! Dit geeft u een goed beeld,en voorkomt verrassingen achteraf. Hiermee zijn uw planning en budget uitstekend vast te stellen. Natuurlijk is onze offerte geheel vrijblijvend, dus vraag deze gerust bij ons aan.Ontdek hoe voordelig het kan zijn om uw woning in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk te verbouwen!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30