Woning verbouwen Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u uw woning perfect verbouwen met de beste vakmannen van VoorburgLeidschendam en Leidschenveen? Zoekt u daarnaast de mooiste producten voor uw nieuwe keuken of bad? En wilt u wel de beste kwaliteit in huis halen, maar niet de duurste? Dan wilt u uw woning verbouwen met Multi Keuken & Bad! Dankzij onze ervaring, opgedaan tijdens 15 jaar professioneel verbouwen in nder andere Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen, bieden wij u de beste kwaliteit aan tegen de scherpste prijs. Neem nu contact met ons op en vraag onze offerte aan! Wij helpen u graag verder.

Snel en voordelig verbouwen in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen?

Een van de belangrijkste factoren die de prijs van uw woningverbouwing beïnvloedt, is de snelheid van de werkzaamheden. Immers levert een trage verbouwing meer vertragingen en arbeidskosten op, over frustratie en zorgen maar niet te spreken. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een deskundige en betrouwbare partij, die u naast kwaliteit ook de nodige voortvarendheid biedt. Hierbij helpt brede ervaring en technische expertise. Zo gaat het verbouwen van uw woning beduidend sneller en dus voordeliger. Exact de reden waarom zoveel particuliere en zakelijke klanten in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen kiezen voor Multi Keuken & Bad.

Vakkundige montage en installatie

Bij het voordelig verbouwen van uw woning hoort natuurlijk een snelle en deskundige montage. Hiervoor hebben wij een ervaren en deskundig team voor u klaar staan in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen. Zij maken het verbouwen van uw woning tot een succes door het professioneel uitvoeren van de sloopwerkzaamheden, het demonteren en afvoeren van de oude producten, het aanpassen van water, gas en elektra, het verlagen van plafonds, schilderwerk, tegelwerk en stucwerk, het egaliseren en leggen van vloeren, het installeren van deuren en meubels, en nog veel meer.

Inspirerende showroom

Het leukste van het verbouwen van uw woning? Dat is het uitzoeken van uw nieuwe producten: een prachtig nieuw aanrecht, kookeiland, bad of badkamermeubel. Of nieuwe kranen, kasten, vloeren en wanden. Hoewel er op internet genoeg te vinden is, biedt onzeshowroom meer voordeel: onze producten zijn al uitgekozen om hun stijl, kwaliteit en gunstige prijzen. Een handige voorselectie voor uw woning dus, die u in het echt kunt komen bekijken! Hiervoor is de 900m2 meter ruime showroom van Multi Keuken & Bad opgezet. Kom langs en vergelijkde fraaiste producten in onze showroom in Maassluis! Vanuit Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen bent u snel bij ons!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30