Woning verbouwen Vlaardingen en Schiedam

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Gaat u uw woning verbouwen in Vlaardingen of Schiedam? Dit kan al snel een complexe klus worden, als er veel gebroken en gemonteerd moet worden. Niet zelden komen hier onverwachte kosten en andere tegenvallers bij kijken. Hoe voorkomt u dit? Hoe maakt u het verbouwen van uw woning tot een goede investering en zelfs een leuk project? Door te kiezen voor professionele hulp, vakmanschap en ervaring. In Vlaardingen en Schiedam kiest men daarom voor Multi Keuken & Bad. Wij bieden duidelijkheid, perfecte resultaten en voordelige prijzen. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Gespecialiseerd in verbouwen

Inmiddels is Multi Keuken & Bad al 15 jaar actief in de omgeving van Vlaardingen en Schiedam. Hierdoor beschikken wij over veel ervaring op elk gebied dat te maken heeft met verbouwen. Denk aan het verplaatsen van muren, het verlagen van plafonds, het vervangen van keukens of het opknappen van badkamers in woningen. Alles wat ook maar nodig is voor het verbouwen van een woning: het behoort tot de dagelijkse expertise van Multi Keuken & Bad.

De beste producten voor uw woning

Dankzij onze ervaring weten wij ook precies wat de beste en voordeligste producten zijn voor uw woning. Een nieuw keukenblok? Modern sanitair? Een luxe schuifwand? Nieuwe vloeren? Wij hebben het allemaal in ons aanbod. Hiervoor verzorgen wij ook alle bijbehorende werkzaamheden zoals montage en installatie, schilderwerk, stucwerk, loodgieterswerk en elektra. Dit voor de voordeligste prijzen die u kunt krijgen in Vlaardingen, Schiedam en de rest van Nederland!

Ontdek onze showroom

U heeft natuurlijk zo uw eigen voorkeuren en daar horen passende producten bij. De kleur, afwerking, indeling: alles moet passen bij uw woning en smaak. Multi Keuken & Bad begrijpt dit als geen ander en helpt u dan ook met het uitzoeken van producten die echt bij uw stijl horen. Bent u gevestigd in Vlaardingen of Schiedam? Kom dan eens langs in onze showroom Maassluis. Hier ziet u al onze producten voor verbouwen in het echt, zodat u goed kunt vergelijken en kiezen. Ook helpen wij u graag met gericht advies.

Voordeligste offerte voor verbouwen

De helderste en voordeligste offerte voor het verbouwen van uw woning? Wij sturen u deze graag toe! Hierin staan alle werkzaamheden, benodigdheden en producten duidelijk beschreven. Bovendien is de vaste aanneemsom hier ook in opgenomen. Zo komt u niet achteraf voor onprettige verrassingen te staan. Vraag deze voordelige offerte nu bij ons aan. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend. Neem nu contact met ons op voor het verbouwen van uw woning in Vlaardingen of Schiedam!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30