Woning verbouwen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u uw woning verbouwen in RotterdamBerkel en Rodenrijs of Pijnacker? Dat kan een inspirerend proces zijn! Uw woning wordt mooier, ruimer, lichter en chiquer. Bijvoorbeeld door een uitbouw, verplaatste muren, verlaagd plafond of andere aanpassing of constructie. Zeker met nieuwe kranen, een prachtige wastafel, een luxe bad of douche, een compleet nieuwe keuken, een statige vloer, of een stijlvol plafond met inbouwspots. Hoe u ook gaat verbouwen, uw woning wordt fraaier en meer waard. Tenminste, als u hiervoor een deskundige verbouwer inschakelt. In Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker is dat Multi Keuken & Bad.

Waarom uw woning verbouwen met Multi Keuken & Bad?

Ons bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het verbouwen van woningen. Dankzij het uitvoeren van zoveel uiteenlopende werkzaamheden in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker, kan niets ons meer verrassen. Wij zijn dan ook een gevestigde naam bij zowel particulieren als bedrijven. Op het gebied van verbouwen hebben wij voor alles de mooiste en voordeligste oplossingen. Ook als het gaat om alle nieuwe producten die u nodig heeft voor uw nieuwe inrichting, na de verbouwing van uw woning!

Nieuw interieur? Deskundig monteren!

Wat u ook nodig heeft voor het verbouwen van uw woning, Multi Keuken & Bad verzorgt het tot in de puntjes! Ons deskundige team van ervaren monteurs en installateurs is gespecialiseerd in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Zoals het installeren van keukenapparatuur, meubilair, sanitair, kastdeuren, schuifwanden, vensters, verlichting en vloeren. Bij het verbouwen van uw woning regelen wij ook meteen al uw stucwerk, schilderwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, gas en elektra, en natuurlijk het afvoeren van het afval en de oude onderdelen.

Bekijk onze showroom

Welke producten zoekt u voor na het verbouwen van uw woning in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker? Weet u al waarmee u uw vloer, keuken of badkamer gaat verfraaien? Zoekt u nog ideeën voor uw sanitair, keukenapparatuur, kasten, deuren en tegels? Een collectie van de fraaiste en voordeligste producten vindt u in het aanbod van Multi Keuken & Bad. Om deze echt goed te bekijken en te vergelijken, kunt u ze het best in het echt zien. Hiervoor bezoekt u onze showroom in Maassluis. In onze 900m2 grote showroom vindt u een inspirerend aanbod van producten, in realistische opstellingen. Hier krijgt u ook meteen gericht advies en nuttige informatie. U vindt onze showroom in Maassluis, niet ver van u in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐