Woning verbouwen Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Gaat u uw woning verbouwen in RhoonOud-Beijerland of Poortugaal? Hiervoor zoekt u natuurlijk de beste en voordeligst geprijsde vakman én producten. Want u wilt verbouwen met de mooiste producten, geheel volgens schema en binnen uw budget. Zonder hierbij af te dingen op de kwaliteit. Dit beschrijft precies de service die Multi Keuken & Bad verzorgt in onder andere Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. In deze omgeving staan wij bekend om onze prachtige maar toch betaalbare resultaten. Uw woning perfect verbouwen? Neem dan nu contact met ons op!

Het beste team voor uw woning

Ons technische team is een van de grootste redenen voor ons succes in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Dankzij ons team verzorgen wij de hoogste kwaliteit in verbouwen. De monteurs, installateurs en andere specialisten in dit team, beschikken over zeer brede en uitgebreide ervaring. Zo komt het dat Multi Keuken & Bad al zeker 15 jaar wordt gewaardeerd door zowel particuliere als zakelijke klanten in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Ook staan wij bekend om onze heldere en voordelige offertes. Vraag deze nu zelf aan voor uw woning!

Grote showroom

Aan onze naam ziet u het al: wij leveren zeer veel. Dit zijn alle verschillende producten en diensten voor het verbouwen van woningen. ‘Multi’ is het woord voor deze diversiteit, en onze grote showroom van meer dan 900 vierkante meter; een van de grootste voor de regio Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal! Alles wat u zoekt voor badkamer, keuken en woning vindt u hier, en ziet u in inspirerende opstellingen. Gaat u binnenkort verbouwen, doe dan uw beste ideeën op in onze showroom in Maassluis! Bekijk en vergelijk al onze producten en maak zo de beste aankopen voor uw woning. U bereikt onze showroom zeer snel vanuit Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal.

Alles voor verbouwen in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Wat er ook moet gebeuren bij het verbouwen van uw woning, u kunt ons voor alle specialistische klussen inschakelen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het:
 • Leveren & leggen van vloeren
 • Loodgieterswerk
 • Monteren van schuifwanden en kastdeuren
 • Installeren van vensters
 • Installeren van verlichting
 • Installeren van sanitair zoals douchecabines en wastafels
 • Installeren van keukenapparatuur en -kasten
 • Schilderwerk
 • Stucwerk
 • Timmerwerk
 • Verlagen en aanpassen van plafonds
 • Verplaatsen of bouwen van muren
Staan uw gewenste werkzaamheden niet in deze opsomming? Ook deze voeren wij professioneel uit bij u in Rhoon, Oud-Beijerland of Poortugaal! Neem hiervoor nu contact met ons op.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30