Woning verbouwen Monster, Poeldijk en Kijkduin

Woning verbouwen Monster, Poeldijk en Kijkduin

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Staat u op het punt om uw woning te laten verbouwen, en zoekt u een professionele partij in MonsterPoeldijk of Kijkduin die u hier perfect mee zal helpen? Maak kennis met Multi Keuken & Bad, al ruim 15 jaar dé specialist in het verbouwen van woningen. Verwacht van ons de scherpste prijzen, voor de beste producten en diensten. Deze ziet u helder gespecificeerd in uw op maat gemaakte offerte. Voordelig én perfect uw woning verbouwen in Monster, Poeldijk of Kijkduin: hetis niet alleen mogelijk maar ook betaalbaar! Neem hiervoor nu contact met ons op en vraag uw offerte aan!

De beste producten voor verbouwen!

Zoekt u nog de juiste meubelen, modern sanitair of andere producten voor uw woning? Misschien kijkt u al naar douchecabines, keukenblokken, kasten, vloeren, verlichting of tegels. Dit en meer vindt u in de showroom van Multi Keuken & Bad in Maassluis. Met een oppervlakte van 900 vierkante meter hebben wij u meer dan genoeg te bieden en te laten zien. Bij ons maakt u dan ook snel de juiste keuze voor een product dat past bij uw smaak én budget. Niet alleen is dit handig, maar ook simpelweg leuk! Met plezier adviseren wij u over alles wat met het verbouwen van uw woning te maken heeft. Woont of werkt u in Monster, Poeldijk of Kijkduin? Dan is het nu tijd eens bij ons langs te komen! U bereikt onze showroom in Maassluis snel en makkelijk.

Advies over verbouwen

Wilt u echt precies weten wat de werkzaamheden in uw woning zullen zijn, wat u hiervoor nodig heeft en of het in uw budget past? Of heeft u specifieke informatie nodig over bijvoorbeeld het verplaatsen van een muur, of het verlagen van een plafond? Wij zullen u dit goed uitleggen vanuit ruime en brede ervaring in het verbouwen van woningen in Monster, Poeldijk en Kijkduin. Profiteer nu van onze ervaring en vraag advies aan. En wees welkom in onze showroom!

Duidelijke offerte

Wilt u echt weten wat verbouwen kost, kies dan voor een duidelijke offerte op maat met daarin alle materialen, producten, werkzaamheden, en een vaste aanneemprijs. Want alleen zo is het mogelijk uw budget en planning goed te regelen. Dit geeft ook meer zekerheid en rust, wat nodig is tijdens de hectiek van het verbouwen van uw woning in Monster, Poeldijk of Kijkduin. Vraag onze offerte nu aan!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐