Woning verbouwen Maassluis, Maasland en Maasdijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Voor het verbouwen van uw woning in MaassluisMaasland of Maasdijk zoekt u een vakman met een bewezen staat van dienst. Want dan weet u zeker dat uw investering de moeite waard is. Immers kunnen verbouwingen al snel complex worden, en speciale oplossingen vereisen. Of dat nu gaat om de installatie/montage van vloeren, tegels, nieuwe keukenapparatuur, sanitair of verlichting, of de constructie/bouw van nieuwe muren, deuren en plafonds. Multi Keuken & Bad biedt u hiervoor absolute kwaliteit én duidelijkheid, vanuit ruim 15 jaar ervaring in het verbouwen van woningen in Maassluis, Maasland en Maasdijken verre omstreken. Neem nu contact met ons op!

Voordelig uw woning verbouwen?

Uiteraard zijn naast de kwaliteit ook de kosten een belangrijk punt bij uw verbouwing. U wilt immers het mooiste in huis halen, maar niet het duurste. Wij begrijpen dit als geen ander en hebben daarom een assortiment/collectie samengesteld met prachtige producten, sanitair, overige benodigdheden voor het verbouwen van een keuken, badkamer of andere ruimte. Deze bieden de beste kwaliteit voor de beste prijs. Daarnaast bieden wij u het voordeel van een vaste aanneemsom en helder gespecificeerde kosten, waaronder ook de materialen en uren. Hierdoor kunt u de verbouwing van uw woning in Maassluis, Maasland of Maasdijk verantwoord plannen. Vraag nu geheel vrijblijvend onze offerte aan!

De beste producten voor het verbouwen van uw woning

Zoekt u nog inspiratie, ideeën en geschikte (bad)meubels, vloeren of sanitair voor het verbouwen van uw woning? Bezoek dan de showroom van Multi Keuken & Bad in Maassluis! Het is meer dan de moeite waard om alles in onze 900m2 grote showroom te bekijken. Zo komt u op de beste ideeën en producten, en maakt u weloverwogen keuzes voor het verbouwen. Wij geven u hiervoor graag gericht advies op maat. Dus kom langs: onze showroom is gevestigd in Maassluis, vlakbij Maasland en Maasdijk!

Uw heldere expert

Multi Keuken & Bad beschikt over veel ervaring. Ons technische team bestaat uit vakspecialisten met ruime en brede ervaring, opgedaan tijdens het verbouwen van talloze woningen in de omgeving van Maassluis, Maasland en Maasdijk. Hierdoor kunnen wij u perfect helpen met alles wat te maken heeft met het verbouwen van een woning. Voor ons zijn de technische aspecten helder, voor zijn dat de optimale resultaten en prijzen. Ook begrijpen wij wat u wilt; welke oplossingen het beste passen bij uw woning, stijl en smaak. Vraag hiervoor nu meteen advies en een offerte aan! Wij helpen u graag verder.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30