Woning verbouwen Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Voor het perfect verbouwen van uw woning zoekt u de beste vakspecialisten van DordrechtZwijndrechtSliedrecht en Papendrecht. En natuurlijk ook de fraaiste producten om uw nieuwe badkamer of keuken mee in te richten. Wilt u de beste maar ook voordeligste kwaliteit in huis halen, dan wilt u verbouwen met Multi Keuken & Bad. Vanuit ruim 15 jaar ervaring in het verbouwen van woningen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht, leveren wij het beste resultaat voor de beste prijs. Neem hiervoor nu contact met ons op en vraag onze offerte aan!

Zo voordelig mogelijk

Een deskundige en snelle montage zorgt ervoor dat het verbouwen van uw woning goed verloopt. Hiervoor beschikt Multi Keuken & Bad over zijn eigen team van ervaren monteurs, installateurs en andere specialisten. Een optimaal resultaat is hierdoor gegarandeerd, of het nu gaat om professionele sloopwerkzaamheden, het demonteren van oud sanitair, het maken van aanpassingen van gas, water en elektra, het verbouwen van plafonds, of het uitvoeren van gespecialiseerde werkzaamheden zoals schilderwerk, stucwerk, betegelen, egaliseren, vloeren leggen,of het installeren van meubels en andere onderdelen voor uw woning in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht.

Strakke planning gegarandeerd

Door uw woning volgens een vooraf opgezette planning te verbouwen, beperken wij het aantal gewerkte uren. Dit is een van de beste manieren om de prijs van uw project scherp te kunnen neerleggen. Daarnaast is het een veel prettiger proces, zonder al te veel obstakels en vertragingen. Hiervoor wilt u een deskundige en betrouwbare specialist inschakelen. Multi Keuken & Bad levert de hoogste kwaliteit maar ook de grootste voortvarendheid, dankzij onze brede technische expertise en ervaring in het verbouwen van woningen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht, voor zowel particulieren als bedrijven.

De beste producten voor uw huis

Een van de leukste aspecten van verbouwen is natuurlijk het shoppen voor nieuwe producten om uw woning mee te verfraaien. Denk aan bijvoorbeeld aanrechten, keukenapparatuur, baden, wastafels, kranen, vloeren, wanden en kasten. Allemaal ruim op voorraad bij Multi Keuken & Bad.

Onze 900m2 meter grote showroom heeft het grote voordeel dat wij de beste producten al voor u hebben voorgeselecteerd. Deze producten bieden de beste kwaliteit, tegen de voordeligste prijzen. Het is leuk én slim om deze in het echt te komen bekijken, omdat u hier snel de juiste keuze maakt voor het verbouwen met de juiste onderdelen! Kom eens langs in onze showroom in Maassluis. Deze ligt op slechts een kort eind rijden vanaf uw woning in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30