Woning verbouwen Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u uw woning verbouwen in Den HaagYpenburg of Nootdorp? Hiervoor zoekt u natuurlijk de beste en voordeligste vakman en producten. Want u wilt dat het verbouwen perfect binnen uw budget blijft, en dus volgens schema loopt. Zonder hierbij af te dingen op de kwaliteit. Dit beschrijft precies de meerwaarde die Multi Keuken & Bad biedt bij het verbouwen van woningen in de regio Den Haag, Ypenburg of Nootdorp. In deze omgeving staan wij bekend om onze hoge maar betaalbare kwaliteit. Neem nu contact met ons op en vraag een offerte aan!

Hoe uw woning verbouwen in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp?

U kunt ons inschakelen voor alle werkzaamheden die komen kijken bij het verbouwen van uw woning. Denk hierbij aan onder andere:

 • De installatie van keukenapparatuur en -meubilair
 • De installatie van sanitair zoals wastafels, douchecabines
 • De montage van kastdeuren en schuifwanden
 • Loodgieterswerk
 • Het stucen van muren
 • Het verlagen van plafonds
 • Het installeren van verlichting
 • Het bouwen of verplaatsen van muren
 • Het monteren van vensters
 • Het leggen van vloeren
 • Schilderwerk
 • Timmerwerk

Zijn er andere werkzaamheden nodig voor het verbouwen van uw woning in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp, die niet in deze opsomming staan? Ook deze verzorgen wij! Neem hiervoor nu contact met ons op.

Showroom voor woningen en verbouwen

Het woord ‘Multi’ in onze naam staat voor ‘veel’, en nergens is dat meer duidelijk dan in onze showroom. Met een oppervlak van 900 vierkante meter is dit een van de ruimste showrooms in de hele regio Den Haag, Ypenburg en Nootdorp. Hier vindt u veel verschillende producten voor uw keuken, bad en de rest van uw woning. Gaat u verbouwen, dan is het altijd handig deze showroom te bezoeken; om alle verschillende producten te bekijken en te vergelijken. Een bijkomend voordeel: u kunt in de naastgelegen Karwei meteen uw interieur- of klusmaterialen kopen voor (na) het verbouwen van uw woning. Dus bezoek onze showroom in Maassluis!

Speciaal team voor verbouwen

De kwalitatief hoogwaardige resultaten die Multi Keuken & Bad levert, zijn voor een groot gedeelte te danken aan ons technische team. Onze mensen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende specialisaties. Hun werkzaamheden zijn het resultaat van vele jaren ervaring in het verbouwen van woningen onder andere in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp en omstreken. In deze omgeving is Multi Keuken & Bad al ruim 15 jaar actief, tot volle tevredenheid van zowel onze particuliere als zakelijke klanten. Wij stellen scherp geprijsde en helder gespecificeerde offertes op. Vraag deze nu bij ons aan, neem nu contact met ons op.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30