Laat u ontzorgen bij de verbouwing van uw woning

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Waarom ontzorgen? Het verbouwen van een woning is absoluut een aardige ‘klus’. Hoewel u wellicht zelf ook wat (simpele) werkzaamheden kunt doen, is het toch altijd beter om te vertrouwen op de vakkennis, service en snelheid van een professional. Zo heeft u zelf geen omkijken naar het hele project. U geeft aan het begin aan wat uw wensen zijn. Wij zorgen voor een scherpe offerte. Na uw akkoord plannen wij uw project in en gaan aan de slag en het ontzorgen kan beginnen! Dus wilt u het beste resultaat tegen een scherp tarief? Wij zorgen dat uw woning als wij klaar zijn uw droomwoning is!

Waarom laten ontzorgen tijdens uw verbouwing?

Er zijn heel wat verschillende redenen om te kiezen voor een deskundige aanpak als u uw huis wilt verbouwen. U heeft weinig technische kennis en misschien niet bepaalt twee rechterhanden, of u heeft gewoon geen tijd om zelf aan de slag te gaan. Binnenverbouwingen.nl helpt u bij alle werkzaamheden die hierbij komen kijken en begeleidt het hele project op de weg naar een prachtige, gezellige woning waar u zich goed in voelt! Dit is grotendeels te danken aan onze jarenlange ervaring en door de scherpe inkoop van de benodigde materialen.

Waarom u kunt vertrouwen op binnenverbouwingen.nl

Niets gaat boven een professionele manier van werken bij een complexe taak als het verbouwen van uw woning. Hoe kan binnenverbouwingen.nl u nu precies ontzorgen? Een overzicht:

1. Een totaalaanpak bij elke verbouwing

Wij weten hoeveel werk er bij het verbouwen van een woning of pand komt kijken en bieden u dan ook een totaalaanpak. Van het leggen van een nieuwe vloer tot het uitvoeren van timmerwerk en het plaatsen van isolatie, badkamer installeren, inloopkast maken, etc. er is geen enkel werk waarmee wij geen ervaring hebben!

2. Van plan tot opruimwerk

Natuurlijk houdt binnenverbouwingen.nl zich niet alleen bezig met het uitvoeren van de verbouwingen op zich. Ook voorbereidingswerk, zoals het plannen van de verbouwing, en vervelende werkjes naderhand, zoals het opruimen van bijvoorbeeld bouwafval, behoren tot het takenpakket van uw specialist. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken en geniet u snel van een prachtige, nieuwe woning!

3. Advies en begeleiding bij verbouwingen

Ten slotte zijn wij dé advies-specialist om op te vertrouwen als u hulp nodig heeft bij het maken van de juiste keuzes. Het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden maakt het tegenwoordig nogal ingewikkeld om het juiste meubilair, de juiste isolatie en elektrische voorzieningen te kiezen voor uw woning. Dankzij onze kennis, jarenlange ervaring en inzichten maakt u sneller de juiste keuzes, waardoor u dus ook veel meer van uw woning geniet!

Meer weten?

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek waarin wij graag luisteren naar uw wensen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30