Keuken verbouwen in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Een nieuwe keuken: het mag voor velen misschien overbodig lijken, maar het is wel degelijk een meerwaarde voor uw woning! Woont u in Wateringen, Rijswijk en Kwintsheul of omstreken? Dan heeft u geluk: Binnenverbouwingen.nl weet precies wat er moet gebeuren om uw keuken helemaal in het nieuw te steken.

Het renoveren van een keuken is echter een opdracht waar heel wat bij komt kijken. Van de basis tot de afwerking, het zijn allemaal zaken die aandacht verdienen en bijdragen tot de uitstraling van het eindresultaat. Vertrouwt u op Binnenverbouwingen.nl, dan kunt u er zeker van zijn dat die uitstraling compleet is!

Wat komt er zoal kijken bij het verbouwen van een keuken?

Elke keuken is anders en heeft dan ook een andere aanpak nodig bij een renovatie. Binnenverbouwingen.nl gaat altijd professionele te werk en daarbij wordt er altijd rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Wat houdt het verbouwen van een keuken nu zoal in? Een overzicht:
  • Een nieuwe vloer. Het belang van de vloer van een keuken mag niet onderschat worden. Of u nu een natuursteen vloer wilt laten leggen of een landelijke wilt creëren met parket, Binnenverbouwingen.nl kan het op professionele wijze voor u regelen!
  • Elektriciteit. Ook elektriciteit is van groot belang in een keuken voor het aandrijven en elektrische voorzieningen zoals de koelkast en eventueel de oven. Laat u het werk over aan een specialist, dan kunt u zeker zijn van een betrouwbaar en veilig resultaat!
  • Meubilair. Binnenverbouwingen.nl beseft maar al te goed hoe essentieel meubilair is om de look en feel van de keuken af te maken. Welke stijl u ook wilt creëren, uw specialist speelt het voor u klaar!
  • Waterleidingen. Zonder water kan een keuken niet echt een keuken genoemd worden, toch? Binnenverbouwingen.nl neemt het installeren van waterleidingen en de daarbij horende voorzieningen helemaal op zich, zodat uw keuken binnen de kortste keren helemaal functioneel is.
  • Afwerking van de keuken. Ten slotte houdt uw specialist zich bezig met het afwerken van de keuken, zoals het plaatsen van plinten of het nauwkeurig schilderen van de keukenkasten. Op die manier oogt uw nieuwe keuken des te gezelliger én stijlvoller!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30