Keuken verbouwen in Nieuwekerk-, Capelle- en Krimpen ad IJssel

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Een nieuwe keuken laten bouwen is hoe dan ook een slimme zet als u het beste wilt halen uit uw woning – want zonder degelijke keuken is uw huis natuurlijk niet compleet!Binnenverbouwingen.nl helpt u bij de renovatie van uw oude keuken in Nieuwekerk-, Capelle- en Krimpen ad IJssel, zodat u binnen de kortste keren van een prachtige, volledig uitgeruste keuken kunt genieten.

Het spreekt voor zich dat u op voorhand een beeld heeft van wat een specialist zoal voor u kan doen. Bij het verbouwen van een keuken komt immers heel wat kijken, waardoor de hand van een professional essentieel is. Een overzicht van wat de service van Binnenverbouwingen.nl zoal inhoudt, is hier wel op zijn plaats!

Laat uw nieuwe keuken bouwen door Binnenverbouwingen.nl

De keuken is ongetwijfeld een van de belangrijkste ruimtes in elke woning. Het spreekt dan ook voor zich dat er heel wat aandacht en tijd aan de renovatie van die ruimte besteed moet worden. Binnenverbouwingen.nl neemt heel die renovatie op zich, waaronder de volgende:

Een kwalitatieve vloer

De vloer is zonder twijfeleen essentieel aspecten bij het renoveren van een keuken. Bij uw specialist krijgt u heel wat mogelijkheden voor uw nieuwe vloer: of u nu een landelijk parket wilt laten leggen of eerder natuursteen tegels verkiest, alles is mogelijk. Op die manier is de basis van uw nieuwe keuken gelegd en zal het uiteindelijke resultaat zoveel mooier zijn!

Stucwerk en isolatie

Ook stucwerk is belangrijk aangezien het de muren, het plafond en andere onderdelen van de ruimte ondersteunt en beschermd tegen ongewenste externe invloeden. Binnenverbouwingen.nl zorgt voor een op maat gemaakte oplossing zodat uw keuken al vanaf de basis aan de verwachtingen voldoet. Ten slotte wordt ook de isolatie van de ruimte verzorgd, zodat uw woning nog beter bestand is tegen temperaturen, vocht en andere invloeden.

Geen keuken zonder de juiste voorzieningen

Natuurlijk behoren ook het installeren van waterleidingen en alle bijhorende voorzieningen tot het takenpakket van uw specialist. Van het plaatsen van een nieuwe koelkast tot het installeren van de waterleidingen en elektriciteitskabels voor verlichting en andere elektrische voorzieningen, een professional brengt elk werk tot een goed einde!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30