Keuken verbouwen in Monster, Poeldijk en Kijkduin

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Heeft u genoeg van uw oude keuken en wilt u uw woning uitbreiden met een nieuwe? Wilt u in een gezellige keuken kunnen staan die daarbij volledig is uitgerust met alles wat u nodig heeft? Binnenverbouwingen.nl kan het voor u regelen! Als u in Monster, Poeldijk of Kijkduin woont, dan geniet u van een professionele service die de volledige renovatie van uw keuken verzorgt. Niet alleen bent u hierdoor zeker van een stijlvolle keukenmaar ook één die lang meegaat én perfect volgens uw verwachtingen is gebouwd. Waarom zou u nu beroep moeten doen op Binnenverbouwingen.nl voor het renoveren van uw keuken? Een duidelijk overzicht daarop is hier wel op zijn plaats!

Wat houdt de renovatie van uw keuken in?

Het renoveren van een keuken kan op verschillende manieren gebeurenmaar een professionele aanpak is hoe dan ook onmisbaar. Vertrouwt u op Binnenverbouwingen.nl, dan kunt u zeker zijn van een totaalaanpak waarbij onder andere de volgende zaken worden verzorgd:

Een splinternieuwe vloer

De vloer vormt als het ware de basis van elke ruimte en is ook in de keuken essentieel. Of u nu een parketvloer wilt hebben voor een landelijke stijl, of een natuurstenen vloer nodig heeft om een industriële inrichting te verkrijgen – alles is mogelijk als u vertrouwt op uw specialist.

Waterleidingen en bijhorende voorzieningen

Een keuken zonder water is niet écht een keuken en dat is dan ook waarom een professional zorgt voor het installeren van de waterleidingen. Daarbij worden ook alle noodzakelijke voorzieningen aangesloten, zoals kranen en de vaatmachine, zodat die meteen gebruiksklaar zijn!

Elektrische voorzieningen en verlichting

Ook elektriciteit en verlichting mogen niet ontbreken in de keuken! Van de oven tot de koelkast en de verlichting die boven uw eettafel hangt, Binnenverbouwingen.nl kan ervoor zorgen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de stijl van de keuken, zodat alles één mooi geheel vormt!

Details en afwerking van de keuken

Ten slotte neemt uw professional het afwerken van de keuken op zich: het lakken van de vloer, het plaatsen van plinten en raamdecoratie – het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die misschien niet meteen opvallenmaar wel heel wat aandacht verdienen bij het renoveren van uw keuken!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30