Huis verbouwen Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Uw huis verbouwen in Westerleede Lier of Nieuwe Tuinen doet u liever niet zonder gedegen kennis van zaken. Vooral als het gaat om het verplaatsen van muren, ramen of vensters, verlagen van plafonds, of verbouwen van gehele badkamers en keukens. Want niet alleen geeft het verbouwen van uw huis u soms stress, ook zijn hoogwaardige resultaten niet zomaar gegarandeerd. Een goede investering is daarom het inschakelen van professionele expertise. Hiermee weet u precies wat de beste oplossingen zijn voor uw geld, waar u kunt besparen, en wat nodig is voor het gewenste resultaat. Dit resultaat verzorgt Multi Keuken & Bad, vanuit ruim 15 jaar ervaring in het verbouwen van huizen in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen.

Hulp nodig om uw huis te verbouwen?

Vraagt het verbouwen van uw huis om helder inzicht in techniek? En is het ook belangrijk om te weten wat de fraaiste oplossingen zijn in uw situatie? De ervaring van Multi Keuken & Bad heeft grote meerwaarde bij uw project. Wij helpen u alle gewenste werkzaamheden uit te voeren, en geven daarbij ook graag advies over wat mooi is, maar ook wat hierbij de overwegingen en kosten zijn. Die helderheid maakt het verbouwen van uw huis in de regio Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen tot een prettige ervaring, waarin u alle zekerheid heeft over de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat.

Benodigdheden om uw huis te verbouwen

Bij het verbouwen van uw huis heeft u veel nodig. Zoals uw nieuwe bad, wastafels, kranen, deuren, verlichting, keukenapparatuur, vloeren, tegels en andere producten. En ook de materialen en gereedschappen waarmee deze geïnstalleerd moeten worden. Een kostbare onderneming dus. Tenzij u dit overlaat aan een vakkundige specialist als Multi Keuken & Bad. Wij hebben alles in huis voor het verbouwen van uw huis in Westerlee, de Lier, en Nieuwe Tuinen;dus ook de nodige technische expertise.

Helder in het verbouwen van uw huis in Westerlee, de Lier en Nieuwe Tuinen

Of het nu gaat om loodgieterswerk, tegelwerk, stukadoorswerk, timmerwerk of de installatie van verwarming en elektra, deze werkzaamheden hebben bij ons een vaste prijs bij het verbouwen van uw huis in Westerlee, de Lier of Nieuwe Tuinen. Zo weet u van tevoren zeker waar u aan toe bent. Onze geheel vrijblijvende offerte toont dan ook duidelijk aan dat het verbouwen van uw huis door Multi Keuken & Bad een zeer gunstige prijs heeft. Neem nu contact met ons op en vraag onze offerte aan!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30