Huis verbouwen Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Uw huis verbouwen doet u maar één keer, en daarom zoekt u een professionele partij in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk, welke u bijstaat met deskundig advies en technische expertise. Zo weet u zeker dat uw investering de moeite waard is. Dat uw keuken perfect op maat en tot in de puntjes afgewerkt wordt en zo een sfeervolle aanvulling vormt op uw interieur. Dat uw badkamer gemoderniseerd wordt en een heerlijke plek om op te frissen en bij te komen. Die hoge afwerkingsgraad, de materialen/producten die u hiervoor zoekt, en de scherpste prijzen waarvoor u deze hoopt te krijgen? Die krijgt u bij Multi Keuken & Bad, uw specialist in verbouwen. U vindt ons in Maassluis, vlakbij Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk!

Gespecialiseerd uw huis verbouwen

Bij het verbouwen van uw huis telt vakmanschap vanuit ervaring en service dubbel. Nu is het essentieel dat de technische kennis van uw verbouwer op orde is; dat hij ervaring heeft met de werkzaamheden, en dat hij u goed op de hoogte stelt van de mogelijke keuzes en de bijbehorende kosten. Zo wordt het verbouwen van uw huis een prettig proces: overzichtelijk, goed te plannen en dus financieel voorspelbaar. Dit is in het bijzonder dé specialiteit waarmee Multi Keuken & Bad groot is geworden in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk. Wilt u zeker zijn van uw zaak? Neem nu contact met ons op.

Voordelige offerte voor het verbouwen van uw huis!

Wij geven u meteen duidelijkheid en voordeel. In uw op maat gemaakte offerte ziet u alles duidelijk gespecificeerd. Inclusief de werkzaamheden, materiaalkosten en productprijzen. En ook een vaste aanneemsom, zodat u geen verrassingen achteraf krijgt! Snel weten hoe voordelig het verbouwen van uw huis in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk kan zijn? Vraag dan nu onze offerte aan! Uiteraard is deze geheel vrijblijvend.

Huis verbouwen in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

In onze showroom ziet u meteen waar onze bedrijfsnaam vandaan komt. Multi staat voor ‘veel’. Wij hebben dan ook zeer veel te bieden voor het verbouwen van uw huis:niet alleen met de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden, maar ook met de diversiteit van onze producten in de showroom te Maassluis. Hier vindt u een selectie van de fraaiste producten, die u op uw gemak kunt bewonderen en vergelijken. U krijgt hier ook meteen het deskundige advies dat u zoekt, zodat u een goede start maakt met uw verbouwing in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐