Huis verbouwen Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Is alleen het beste goed genoeg voor het verbouwen van uw huis in VoorburgLeidschendam of Leidschenveen? Als het aan ons ligt wel. Zo werkt Multi Keuken & Bad, al meer dan 15 jaar. Als specialist in verbouwingen hebben wij nu eenmaal oog voor detail, vakwerk en kwalitatief hoogwaardige producten. Dat merkt u direct zodra u onze hulp inschakelt, of als u onze showroom bezoekt. En u zult het nog iedere dag merken, als wij hebben geholpen uw huis te verbouwen. Wordt een van onze vele tevreden klanten in de regio Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen! Neem nu contact met ons op!

Wat u ook wilt verbouwen

Wat voor verbouwing u ook start, met Multi Keuken & Bad komt u tot een perfect einde. Gaat u uw badkamer verbouwen en zoekt u hiervoor het mooiste sanitair? Is het eindelijk tijd voor die nieuwe keuken en wilt u deze professioneel maar betaalbaar laten installeren? Of wilt u zelfs uw gehele zolder inclusief plafond en wanden laten verbouwen, compleet met nieuwe verlichting? Allemaal werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren tijdens het verbouwen van huizen in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen.

Kwaliteit in verbouwen

Voor verbouwen haalt u natuurlijk het liefst de beste mensen in huis. Ook dit deelt u met Multi Keuken & Bad. Daarom hebben wij een installatie- en montageteam met bijzonder veel kennis en ervaring, opgedaan tijdens jarenlang verbouwingen in o.a. Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen. Onze vaklui hebben dan ook grote en brede ervaring in het verbouwen, waardoor zij in iedere situatie het beste leveren. Bijkomend voordeel van deze ervaring, is de snelheid van het verbouwen: niet alleen knapt uw huis snel op, ook blijven de kosten hiervoor onder controle!

Voordelig uw huis in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen laten verbouwen

Bij het verbouwen van een huis kunnen de kosten soms hoog oplopen. Onverwachte problemen geven vertragingen, en veroorzaken extra werkzaamheden. Daarom geven wij u van tevoren duidelijkheid en zekerheid. In uw offerte specificeren wij de kosten voor alle werkzaamheden, producten, materialen en benodigdheden. Bovendien staat de aanneemsom vast. Zo is een goede planning met budgettering zeker mogelijk tijdens het verbouwen van uw huis in Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen en omstreken.

Hoe wordt uw huis na het verbouwen?

Wilt u ideeën opdoen, of zien hoe uw huis eruit kan komen te zien na het verbouwen? Geen betere plek om dit te doen dan in onze 900m2 grote showroom in Maassluis. Hier kunt u fraaiste meubels in het echt zien en met elkaar vergelijken. Wij geven u hier ook graag vrijblijvend advies, bijvoorbeeld over de stijl en praktische uitvoering. Bent u in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen woonachtig/gevestigd? Kom dan eens langs!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30