Huis verbouwen Schipluiden, Delft en Delfgauw

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Gaat u uw huis verbouwen en woont u in SchipluidenDelft en Delfgauw? Hiervoor vindt u professionele hulp bij u om de hoek! Multi Keuken & Bad in Maassluis is dé specialist in verbouwingen voor uw hele huis. Wij helpen u met de professionele werkzaamheden, of het nu gaat om schilderen, stuken, tegelzetten, montage- en installatiewerkzaamheden of sloop- en constructiewerkzaamheden. Hiervoor zijn onze vakmensen opgeleid, en bovendien hebben zij jarenlange dagelijkse ervaring opgedaan in Schipluiden, Delft en Delfgauw. Met deze ervaring gaat het verbouwen van uw huis ook nog eens extra snel en voordelig. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Goede ideeën voor het verbouwen van uw huis!

Het is natuurlijk slim om u van tevoren goed te informeren. Dan weet u wat u precies wilt, welke producten bij u passen, welke werkzaamheden nodig zijn en wat de kosten hiervoor zullen worden. Ga hiervoor in gesprek met een specialist op het gebied van verbouwen: Multi Keuken & Bad denkt graag met u mee en geeft heldere adviezen, vanuit ruim jarenlange ervaring in het verbouwen van huizen en leveren van producten voor het huis. Bel of mail ons hiervoor, of wees welkom in onze inspirerende showroom in Maassluis, welke u snel bereikt vanuit Schipluiden, Delft en Delfgauw.

Hoeveel kost het verbouwen van uw huis?

Omdat het verbouwen van uw huis een intensieve klus is, kan het geen kwaad om wat zekerheid en overzicht in te bouwen. Wilt u zo min mogelijk voor verrassingen komen te staan, vraag dan onze offerte aan. Hierin staan duidelijke specificaties, en ook een vaste aanneemsom voor alle werkzaamheden. Ook geeft dit een overzicht over de nodige materialen en toebehoren voor het verbouwen van uw huis. Met deze offerte van Multi Keuken & Bad, uw specialist in Schipluiden, Delft en Delfgauw, zult u al snel een overzichtelijke en succesvolle verbouwing ingaan.

Uw specialisten aan huis: verbouwen op het hoogste niveau

Professioneel verbouwen maakt uw huis meer waard. Bijvoorbeeld als u een schitterend nieuwe badkamer of keuken laat plaatsen. Alles wordt dan loodrecht, naadloos aansluitend en perfect functionerend gemaakt. Bovendien gebeurt dit snel en hierdoor voordelig. Dit is waar Multi Keuken & Bad bekend om staat in Schipluiden, Delft en Delfgauw. Neem nu contact met ons op voor het verbouwen van uw huis. Of kom langs in onze showroom! Wij helpen u graag verder.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30