Huis verbouwen Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u op professionele wijze uw huis verbouwen en bent u woonachtig in RotterdamBerkel en Rodenrijs of Pijnacker? Dan kunt u goed de hulp gebruiken van Multi Keuken & Bad. In deze omgeving is ons bedrijf al meer dan 15 jaar actief in het verbouwen van uiteenlopende ruimtes in huis, zoals badkamers en keukens. Hiervoor bieden wij, naast een scherp geprijsd aanbod van de fraaiste meubels en onderdelen, de breedste expertise dankzij ons sterk gespecialiseerde en ervaren montage-team. Het beste resultaat voor de beste prijs, dat is waar Multi Keuken & Bad om bekend staat in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker!

Alles voor het verbouwen van uw huis

Hoe u uw huis ook wilt verbouwen, wij verzorgen dit tot in de puntjes. Uw vloer, plafond, muur, deuren; allemaal perfect op maat geleverd, geïnstalleerd en gemonteerd. Hierbij horen ook technische werkzaamheden zoals tegelzetten, spachtelputzen, kitten, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk en loodgieterswerk. Allemaal zijn dit de dagelijkse werkzaamheden van onze specialisten.

Prachtige inrichtingsmogelijkheden en producten

Natuurlijk zoekt u voor het verbouwen van uw huis nieuwe, fraaie en betere inrichtingsmogelijkheden en onderdelen. Zoals sanitair, wanden, vloeren, apparatuur en binnendeuren. Multi Keuken & Bad biedt hiervoor een even prachtige als voordelige collectie. Kom deze eens bekijken in onze 900m2 ruime showroom in Maassluis. Hier kunt u de vele producten bekijken en vergelijken, en doet u de uw beste ideeën op voor het verbouwen en inrichten van uw huis. Hier in onze showroom is uiteraard ook de mogelijkheid om u uitgebreid te laten adviseren. U bereikt de showroom na een kleine stukje rijden vanaf Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker.

Uw huis in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of Pijnacker verbouwen met specialisten?

Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, dan kiest u voor het montageteam van Multi Keuken & Bad. Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs en installateurs, zijn wij in staat het beste resultaat te leveren in iedere situatie. U merkt dit onder andere aan de gemakkelijkheid waarmee wij uw huis verbouwen, meteen perfecte afwerking. Wij leveren u het duurzame resultaat waar u naar op zoek bent in Rotterdam, Berkel of Rodenrijs en Pijnacker!

Scherp geprijsde offerte

Wilt u de scherpste prijzen zien voor de verbouwing van uw huis? Vraag dan onze vrijblijvende offerte aan. Hierin staat alles duidelijk gespecificeerd. De aanneemsom is vast, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Heeft u vragen, neem dan nu contact met ons op!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30