Huis verbouwen Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Zoekt u een specialist voor het verbouwen van uw huis in RhoonOud-Beijerland of Poortugaal? Dat is verstandig, want een verbouwing vraagt al snel om specifieke expertise. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe meubels, apparatuur of verlichting in de keuken, of om het vernieuwen van sanitair en ventilatie in uw badkamer. Om het verplaatsen of verbouwen van een nieuwe muur of een plafond. Dit soort werkzaamheden kunnen soms complex en ingrijpend worden. Maar gelukkig ook gewoon leuk, als u zekerheid heeft over de kwaliteit en kosten. Een goede reden om te kiezen voor Multi Keuken & Bad in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal!

Uw specialist in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal

Multi Keuken & Bad is inmiddels al 15 jaar actief in de hele regio Zuid-Holland waaronder Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Hierdoor is er bijzonder veel brede ervaring in ons bedrijf. Dus zijn wij in staat u zeer gericht te helpen met het verbouwen van uw huis. Niet alleen begrijpen wij alle technische aspecten; ook snappen wij als geen ander dat het verbouwen van uw huis alles te maken heeft met persoonlijke smaak. Daarom helpen wij u gericht met het uitzoeken van uw badkamermeubelen, sanitair en alle andere producten die bij uw smaak passen. Hiervoor bieden wij ook veel voorbeelden in onze enorme prachtige showroom.

Inspirerende showroom

Zoekt u voor het verbouwen van uw huis nog ideeën en inspiratie? Dan is het leuk en nuttig om de showroom van Multi Keuken & Bad te bezoeken. In deze 900m2 grote showroom doet u genoeg ideeën op en ziet u hoe mooi uw huis kan worden, dankzij de verscheidenheid aan showroommodellen. Zo maakt u straks een weloverwogen keuze voor de producten die u echt mooi vindt,en die ook het beste passen bij uw budget en huis. Hiervoor geven wij u graag professioneel advies op maat. U bereikt onze showroom in Maassluis snel vanuit Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal!

Wat kost een huis verbouwen?

Het belangrijkste bij het verbouwen van uw huis is natuurlijk het kostenplaatje. Natuurlijk wilt u het mooiste van het mooiste, maar nog beter is het mooiste voor de beste prijs! Dat is mogelijk dankzij de werkzaamheden en het brede aanbod van Multi Keuken & Bad in Rhoon, Oud-Beijerland en Poortugaal. Bij ons krijgt u bovendien goed inzicht in de kosten van uw verbouwing, als u onze vrijblijvende offerte aanvraagt. Hierin staan alle producten en werkzaamheden helder beschreven. Vraag onze offerte nu aan, neem hiervoor contact met ons op!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30