Huis verbouwen Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Voor het verbouwen van uw huis in NaaldwijkHoek van Holland of s’ Gravenzande is grote deskundigheid nodig. De bouw, montage of aanpassingen aan uw muur, plafond, keuken of badkamer is bij uitstek werk dat technische expertise vereist op professioneel niveau. Wilt u dat het resultaat van het verbouwen van uw huis absoluut kwalitatief hoogwaardig is? Met andere woorden: een prachtig nieuw interieur voor de scherpst mogelijke prijs, kies dan van voor een partij met een bewezen staat van dienst. Voor de regio Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande is dat Multi Keuken & Bad. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan.

Helderheid over het verbouwen aan uw huis

Wat voor verbouwing u ook laat uitvoeren aan uw huis, het is handig dat de prijzen voor het timmerwerk, stukadoorswerk, loodgieterswerk, tegelwerk, of de verwarming- en elektra-installatie zoveel mogelijk vaststaan. Zo bent u in de gelegenheid de verbouwing van uw huis perfect te plannen en te budgetteren. Die zekerheid geeft u bovendien een goed gevoel tijdens deze drukke periode, terwijl u veel heeft om op te letten. In Multi Keuken & Bad vindt u de betrouwbare partner die u zoekt voor het verbouwen van uw huis in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande. Wij leveren u een heldere offerte met vaste prijzen.

Alle producten om uw huis te verbouwen in Naaldwijk, Hoek van Holland en s’ Gravenzande

Natuurlijk zoekt u de beste inrichting en materialen voor het verbouwen van uw huis. Afhankelijk van uw project zal dit kunnen gaan over baden, wastafels, kranen en douchecabines. Of over keukenblokken, deuren, aanrechten en inbouwapparatuur, als u uw keuken gaat verbouwen. Wat u ook zoekt, hierbij zijn de juiste producten, materialen en gereedschappen nodig. Multi Keuken & Bad heeft deze in overvloed, waarvan u er veel kunt bewonderen in onze 900m2 grote showroom in Maassluis. Kom eens langs als u woonachtig bent in Naaldwijk, Hoek van Holland of s’ Gravenzande!

Huis verbouwen? Kies ervaring!

Voor het mooiste en duurzaamste resultaat kiest u natuurlijk de fraaiste producten uit, maar ook de partij die het beste vakmanschap biedt. U zoekt dus echte specialisten met ervaring in het verbouwen van een huis. Zo worden alle werkzaamheden tot in de puntjes verzorgd. Bijkomend voordeel is dat uw verbouwing dan snelheid maakt en dus een besparing in arbeidskosten mogelijk maakt. Ook heeft u minder overlast door de verbouwing. Dit beschrijft perfect de service die Multi Keuken & Bad al meer dan vijftien jaar verzorgt.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30