Huis verbouwen Maassluis, Maasland en Maasdijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Gaat u uw huis verbouwen in MaassluisMaasland of Maasdijk? Bent u hiervoor op zoek naar een specialist met goede ideeën, handige oplossingen en kwalitatief hoogwaardige producten? Maak dan kennis met Multi Keuken & Bad, dat al meer dan vijftien jaar helpt bij de meest complexe verbouwingen. Ook voor uw verbouwing verzorgen wij allessnel en vakkundig. Allemaal voor scherpe en duidelijke prijzen, om verrassingen te voorkomen. Neem hiervoor nu contact met ons op.

Slim uw huis verbouwen

U heeft natuurlijk zo uw eigen ideeën en wensen voor het verbouwen van uw huis. Of u heeft een specifieke oplossing nodig, bijvoorbeeld voor een praktische indeling in uw badkamer, een nieuwe inrichting van uw keuken, de vervanging van uw vloeren, of het maken van een verlaagd plafond met luxe verlichting. De oplossingen hiervoor vindt u bij Multi Keuken & Bad. Wees welkom in onze winkel, waar wij alle ideeën en mogelijkheden met u bespreken. U kunt dan ook meteen onze producten bekijken, in onze grote showroom in Maassluis. U bereikt ons ook snel vanuit Maasland en Maasdijk.

Expert in verbouwen

Het verbouwen van uw huis gaat natuurlijk samen met het restylen van uw interieur. Hiervoor zoekt u de juiste onderdelen, producten en benodigdheden. Bij complexe verbouwingen zoekt u bovendien een echte vakman die al het werk perfect voor u uitvoert. Voor al deze zaken bent u aan het juiste adres bij Multi Keuken & Bad: uw specialist van Maassluis, Maasland en Maasdijk.

Alles voor het verbouwen van uw huis in Maassluis, Maasland en Maasdijk

Waarvoor u bij ons terecht kunt als u uw huis gaat verbouwen? Voor advies en uitvoering van alle soorten werkzaamheden bij u in Maassluis, Maasland en Maasdijk. Denk aan sloopwerkzaamheden, stucen, vloeren leggen, timmerwerk, tegelzetten, schilderwerk, spachtelputzen, badkamerinstallatie, loodgieterswerk, keukeninstallatie, plafonds verlagen en stuken, elektra, kitwerk, of het verzetten of plaatsen van muren.

Technisch team in huis

Uw droom wordt zeer snel werkelijkheid met ons deskundige team. Dit team bestaat uit ervaren en goed opgeleide vakspecialisten. Zoals o.a. installateurs, monteurs en schilders. Zij werken vanzelfsprekend gedegen, betrouwbaar en snel. Het resultaat zal dan ook de hoogste kwaliteit hebben. Multi Keuken & Bad staat voor 100% tevredenheid. Wij verzorgen alles voor het verbouwen van uw huis in de gehele regio: Maassluis, Maasland of Maasdijk!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30