Huis verbouwen Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Gaat u uw huis verbouwen in DordrechtZwijndrechtSliedrecht of Papendrecht,en is daarvoor alleen het allerbeste goed genoeg? Als u het aan ons vraagt wel. Want als specialisten in verbouwingen hebben wij nu eenmaal oog voor kwaliteit. Aandacht voor detail, hoogwaardige producten en echt vakwerk; dat is wat ons drijft. Zo gaat Multi Keuken & Bad al vele jaren te werk. Dit zult u ook merken als u ons inschakelt voor het verbouwen van uw huis, en als u onze showroom bezoekt. Graag maken wij u een van onze zoveelste tevreden klanten uit de regio Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht! Neem hiervoor nu contact op met ons, en vraag ook gelijk een offerte aan.

Prachtige inrichtingen voor het verbouwen van uw huis

Zoekt u de fraaiste inrichting en beste ideeën voor het verbouwen van uw huis? Dan is het handig om fraaie voorbeelden te bekijken. Zo krijgt u meer duidelijk over wat u wel en niet wilt, omdat u alles kunt vergelijken en op u kunt laten inwerken. Een van de beste plaatsen om dit te doen is de grote showroom van Multi Keuken & Bad in Maassluis. Met 900m2 aan oppervlak biedt deze showroom meer dan genoeg inspiratie. Bovendien krijgt u hier meteen deskundig advies over het verbouwen van uw huis. Kom eens bij ons langs als u woonachtig bent in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht.

Kwaliteit in verbouwen

Natuurlijk haalt u het liefst de meest deskundige monteurs en installateurs in huis. Echte vaklui die brede kennis en ervaring hebben op het gebied van verbouwen. Immers zullen zij de beste oplossingen aandragen en de hoogste kwaliteit realiseren, om welke werkzaamheden het ook gaat. Hierdoor is bovendien de snelheid van het verbouwen optimaal, net als uw planning en de budgettering. Dit beschrijft precies de meerwaarde dat ons montage- en installatieteam biedt aan klanten in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Papendrecht. Hier bedienen wij zowel particulieren als bedrijven en organisaties.

Voordelig verbouwen in de regio Dordrecht, Zwijndrecht,Sliedrecht en Papendrecht

Niet zelden lopen de kosten hoog op met het verbouwen van een huis. Bijvoorbeeld door onverwachte problemen, of extra werkzaamheden die vertragingen veroorzaken. Om dit te voorkomen krijgt u bij Multi Keuken & Bad een voordelige offerte waarin de kosten voor de producten, materialen, werkzaamheden en benodigdheden zoveel mogelijk vaststaan. Ook staat de aanneemsom vast. Hierdoor heeft u van tevoren zekerheid en duidelijkheid over het verbouwen van uw huis in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht of Papendrecht.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐