Huis verbouwen Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Omdat u uw huis perfect wilt verbouwen, zoekt u de meest deskundige vakman van Den HaagYpenburg en Nootdorp. U wilt immers deskundig advies krijgen, en de beste hulp bij al uw werkzaamheden. Het verbouwen van uw huis is immers een belangrijke investering. Dus gaat u voor kwaliteit in uw gemoderniseerde badkamer,verbeterde keuken, of belangrijke uitbouw. Dit vraagt om de hoogst mogelijke afwerkingsgraad, de fraaiste producten, en als het even kan de scherpste prijzen. Dit vraagt om Multi Keuken & Bad, uw verbouwingsspecialist in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp. Neem nu contact met ons op voor meer informatie, en vraag ook onze scherp geprijsde offerte aan!

Scherp geprijsde offerte

Al vanaf het moment dat u onze offerte krijgt, merkt u dat wij voor duidelijkheid en voordeligheid staan. Zo zijn al onze werkzaamheden, producten en materiaalkosten duidelijk gespecificeerd. Ook staat de aanneemsom vast, waardoor onprettige verrassingen u bespaard blijven. Wilt u echt weten hoe voordelig het verbouwen van uw huis in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp kan zijn? Vraag dan nu onze geheel vrijblijvende offerte aan, of laat u deskundig informeren!

Meerwaarde door expertise in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp

Voor het verbouwen van uw huis is het belangrijk dat de technische expertise van uw monteurs en installateurs groot is. Zij moeten kennis en ervaring hebben met uw soort verbouwing, huis en de hiervoor benodigde werkzaamheden op locatie. Ook moeten alle belangrijke overwegingen, keuzes, en kosten die u maakt, helder en weloverwogen zijn. Zo blijft het verbouwen van uw huis financieel voorspelbaar, goed te plannen en overzichtelijk. Dit is uw voordeel bij Multi Keuken & Bad, dat al 15 jaar de grootste specialist is van Den Haag, Ypenburg en Nootdorp. Wilt u zeker zijn van uw zaak, neem dan nu contact met ons op voor advies en een voordelige offerte.

Het beste in huis!

Waar onze bedrijfsnaam vandaan kom? In onze showroom ziet u dat meteen: Multi staat voor ‘veel’, en er staat dan ook veel in onze prachtige showroom. In deze inspirerende ruimte van 900m2 hebben wij u veel te bieden voor het verbouwen van uw huis. Zoals meubels en andere producten voor uw keuken of badkamer.Deze kunt u in het echt zien, en op uw gemak bewonderen en vergelijken. Indien gewenst geven wij u meteen gericht advies op maat. Bent u gevestigd in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp? Kom dan eens langs in onze inspirerende showroom in Maassluis!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30