Huis verbouwen Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u perfect én voordelig uw huis verbouwen in BarendrechtHendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk? Dit doet u probleemloos met de hulp van Multi Keuken & Bad. Al ruim 15 jaar verbouwen wij alles naar wens, van keuken tot badkamer of alle andere ruimtes in huis. Hiervoor bieden wij niet alleen de scherpst geprijsde collectie van kwaliteitsmeubelen en -onderdelen, maar ook het montageteam met grootste technische expertise en ervaring. Hiermee garanderen wij de beste resultaten voor de beste prijzen, voor vele klanten in de omgeving van Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk! Neem nu contact met ons op over het verbouwen van uw huis.

Specialisten in huis verbouwen en meer

Dankzij de jarenlange ervaring van onze installateurs en monteurs, is Multi Keuken & Bad gewend om de beste oplossingen te bieden voor in iedere situatie. Dit merkt u aan de perfecte afwerking en het gemak waarmee ons specialistische montageteam bij u in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk te werk gaat. Ook u zult de beste en voordeligste oplossing krijgen! Neem hiervoor nu contact met ons op en vraag om ons advies!

Scherp geprijsd

Vraag onze offerte aan als u wilt zien hoe voordelig het verbouwen van een huis kan zijn. In deze offerte zetten wij niet alleen al onze werkzaamheden, materiaalkosten en producten helder onder elkaar; ook is de aanneemsom vast, zodat u achteraf niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend, en op maat gemaakt voor uw huis in Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Ridderkerk.

Niet alleen complete badkamers en keukens

Zoekt u voor het verbouwen van uw huis nog nieuwe badkamermeubels, sanitair, apparatuur, vloeren en meer? Hiervoor biedt Multi Keuken & Bad u een uitgebreide collectie met voordelige en prachtige producten. Bewonder deze in onze showroom, waar u dankzij onze 900m2 ruime oppervlakte alles mooi kunt vergelijken en ideeën opdoen voor het verbouwen van uw eigen huis! Indien gewenst krijgt u meteen deskundig advies. U bereikt onze showroom in Maassluis snel en gemakkelijk vanuit Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk!

Alles voor het verbouwen van uw huis

Wat u ook nodig heeft en hoe u uw huis ook wilt verbouwen, Multi Keuken & Bad verzorgt alles tot in de puntjes voor u. Of het nu gaat om werk aan uw vloeren, wanden, plafond of deuren; alles doen wij perfect op maat. Denk hierbij ook aan stucen, schilderen, loodgieten, spachtelputzen, kitten, timmeren en tegelzetten. Allemaal de expertise van ons technische team, dat deze werkzaamheden dagelijks uitvoert bij tevreden klanten in de hele regio Barendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30