Geslaagd uw huis verbouwen in Vlaardingen of Schiedam

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Als u uw huis in Vlaardingen of Schiedam wilt verbouwen, zoekt u natuurlijk de beste producten, oplossingen, ideeën en adviezen. Deze krijgt van bij Multi Keuken & Bad, dankzij breed vakmanschap en 15 ervaring bij alle soorten verbouwingen. Wij verzorgen alles. Welke werkzaamheden wij ook uitvoeren tijdens het verbouwen van uw huis: wij rekenen hiervoor een vast aanneemsom. Geen verrassingen dus. Professioneel advies of hulp nodig tijdens het verbouwen van uw huisin Vlaardingen of Schiedam? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Alles voor het verbouwen van uw huis

Waarvoor u bij ons terecht kunt als u uw huis gaat verbouwen? Voor een scala aan werkzaamheden. Denk aan het leveren van deskundige adviezen, maar ook het uitvoeren van complexe werkzaamheden in Vlaardingen en Schiedam. Bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden, het leggen van vloeren, schilderwerk, spachtelputzen, badkamerinstallaties, keukeninstallaties, het installeren van schuifwandkasten, timmerwerk, tegelzetten, loodgieterswerk, elektra, het verlagen van plafonds,en het stucen, kitten, plaatsen, of verzetten van muren.

Technisch team in huis

Uw droom zal snel werkelijkheid worden als u ons technische team inschakelt. Want dit montage- en installatieteam is opgebouwd uit ervaren monteurs, installateurs, schilders en andere vakspecialisten met een lange staat van dienst. Hierdoor gaan zij altijd grondig, netjes en snel te werk. Het resultaat wordt perfect. Niet voor niets is Multi Keuken & Bad een bekende naam in Vlaardingen en Schiedam! Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven.

Advies over het verbouwen van uw huis in Vlaardingen of Schiedam nodig?

Uiteraard heeft u specifieke wensen en ideeën voor het verbouwen van uw huis in Vlaardingen of Schiedam. Misschien zit u met een bepaald probleem waar u niet uitkomt, en vraagt u zich af wat een vakman met 15 jaar ervaring u zou adviseren. Hiervoor hoeft u slechts contact op te nemen met Multi Keuken & Bad. Of het nu gaat om de nieuwe inrichting van uw keuken, het vervangen van vloeren, het maken van een verlaagd plafond of het herindelen van uw badkamer. Wij adviseren u graag. Ook als u naar onze showroom komt. Hier kunt u meteen onze producten en resultaten in het echt bewonderen. Vanuit Vlaardingen en Schiedam bent u snel bij deze showroom in Maassluis.

Vrijblijvende offerte

Vraagt u zich af wat het verbouwen van uw huis straks kost? Vraag dan om duidelijkheid: laat ons een offerte op maat opstellen, op basis van uw wensen. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30