Binnenverbouwingen in Zoetermeer, Hazerswoude en Moerkapelle

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u investeren in één van de mooiste binnenverbouwingen van Zoetermeer, Hazerswoude en Moerkapelle? Dan zoekt u Binnenverbouwingen.nl, vanwege 35 jaar ervaring in stijl, klasse en kwaliteit. Als initiatief van MultiKeuken en Bad zijn wij dé partner voor zakelijke en particulieren klanten. Voorop staat bij ons het vervullen van uw woonwensen. Altijd met aandacht voor detail, kwaliteit en tevredenheid. Ontdek hoe wij van uw woning een oase van comfort, rust en stijl maken. Maak kennis met deze kwaliteit, neem nu contact met ons op.

Over onze binnenverbouwingen in Zoetermeer, Hazerswoude en Moerkapelle

Onze binnenverbouwingen onderscheiden zich door een hoge kwaliteit en bovengemiddelde zekerheid. Wij bieden aanvullende service- en garantiepakketten die veel verder gaan dan de norm. Hiermee garanderen wij het beste maatwerk, hoe groot de omvang van binnenverbouwingen ook is. Met ons eigen professionele team van vakmensen voor de regio Zoetermeer, Hazerswoude en Moerkapelle, bent u verzekerd van een snel en optimaal resultaat: uw prachtig nieuwe interieur waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Onze diensten voor binnenverbouwingen

Wij voeren alle diensten uit voor uw binnenverbouwing(en). Dit kan gaan om bijvoorbeeld:

  • Advies en uitvoering van uw complete verbouwing
  • Het leggen van hoogwaardige vloeren
  • Het installeren van badkamerinstallaties en sanitair
  • Complete keukeninstallaties, variërend van standaardontwerpen tot unieke maatwerkoplossingen
  • Het bouwen van inloop- en schuifwandkasten op maat
  • Het installeren van stijlvolle stalen deuren op maat, in diverse kleuren voor een hedendaagse uitstraling
  • Het aanbrengen van stucwerk van een moderne of juist klassieke ambiance

Inspirerend advies over uw interieur

Breng ook eens een bezoek aan onze showroom in Maassluis. Hier kunt u terecht voor persoonlijk advies van onze ervaren specialisten. Hier kunt u ook direct alle producten voor binnenverbouwingen zien en vergelijken. Zo krijgt u snel een helder beeld van alle mogelijkheden, en de oplossingen die het best bij u passen. Hiervoor staat ons klantvriendelijke team altijd klaar. Dus kom snel langs, als u bent gevestigd in Zoetermeer, Hazerswoude of Moerkapelle!

Vrijblijvende offerte?

Vraag ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij zijn namelijk transparant en duidelijk wat betreft de prijzen en afspraken. Onze voordelige offertes worden zorgvuldig samengesteld, met daarin alle details en kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent!

Over ons

Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van professionele binnenverbouwingen met focus op keukens, badkamers, schuifwandkasten, stalen deuren en vloeren. U kunt dan ook rekenen op de hoogste kwaliteit, concurrerende prijzen, snelle (op)levering en montage, en volledige ontzorging. Uiteraard inclusief het opruimen en schoon opleveren aan het einde van uw project.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30