Binnenverbouwingen Wassenaar, Voorschoten & Scheveningen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Bij binnenverbouwingen in WassenaarVoorschoten en Scheveningen is er aan keuze geen gebrek. U heeft al een paar goede ideeën, maar een plan met alle details kost veel tijd en moeite. Multi Keuken & Bad kijkt graag samen met u naar de beste binnenverbouwingen voor uw woning in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen. Met jaren ervaring kunnen we u voorzien van deskundig advies. We hebben met de jaren al vele binnenverbouwingen in de regio Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen afgerond. Hierdoor hebben we een enorm netwerk van tevreden klanten opgebouwd. We hopen dat u zich daar bij zult voegen, nadat u onze professionals in actie heeft gezien bij u thuis.

Binnenverbouwingen als geen ander in Wassenaar, Voorschoten & Scheveningen

Zoals de naam doet vermoeden ligt onze specialiteit bij keukens en badkamers. Van alle binnenverbouwingen in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen zijn wij hier het meest ervaren in. We leveren hier dan ook geen half werk. U krijgt een complete installatie, inclusief leidingen en elektra. Maar naast badkamers en keukens kunnen wij nog zo veel meer voor u doen op het gebied van binnenverbouwingen in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen en omstreken. Het verplaatsen van muren of verlagen van plafonds is een kleine moeite. Verder kunnen we muren voorzien van tegels, spachtelputz, stuc- en schilderwerk. Ook overig loodgieterswerk en elektra zijn voor onze vakmensen geen enkel probleem. Ten slotte zijn nieuwe PVC vloeren een optie. Mocht u nog andere binnenverbouwingsideeën hebben voor uw huis in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen, dan kunnen we in overleg kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vooraf stellen wij voor u een nette offerte op, afgestemd op uw persoonlijke wensen voor uw binnenverbouwingen in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen. Deze vrijblijvende offerte bevat naast alle details voor de werkzaamheden ook een vaste totaalprijs. U weet nog voor we beginnen precies wat u aan dit project kwijt bent. Deze prijs verandert verder niet meer. Afspraak is afspraak!

Multi Keuken & Bad, voor het betere verbouwwerk

Met deze open communicatie houden we u goed op de hoogte van de binnenverbouwingen bij u in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen. Ons ervaren team levert u uitsluitend vakwerk van hoge kwaliteit. Desondanks zijn de tarieven zeer aantrekkelijk en de mogelijkheden enorm. Neem snel contact op of kom rustig een keer langs in de showroom. Hier laten we u zien wat er aan binnenverbouwingen mogelijk is in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen. Uiteraard dan specifiek voor u huis.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30