Binnenverbouwingen Voorburg, Leidschendam & Leidschenveen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Eenvoudig schilderwerk of grote projecten, alle binnenverbouwingen in VoorburgLeidschendam en Leidschenveen worden door ons goed aangepakt. Met een grondige werkwijze en klantgerichte service zorgen we telkens weer voor een nieuwe tevreden klant in ons netwerk. Wij werken in overleg met u om uw persoonlijke wensen voor de binnenverbouwingen in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen zo goed mogelijk op te nemen in uw offerte. Bent u met deze offerte akkoord, dan zullen de binnenverbouwingen bij u in Voorburg, Leidschendam of Leidschenveen snel en precies uitgevoerd worden door onze professionals.

Binnenverbouwingen in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen, bij ons goed geregeld

De effectiviteit van deze uitvoering ligt deels bij ons ervaren team, maar ook in het feit dat wij geen hulp van buitenaf nodig hebben. Uw binnenverbouwing wordt strak ingepland. Wij kunnen u altijd netjes op de hoogte houden van de voortgang en er is ruimte voor vragen en suggesties. Het werk wordt snel gedaan, zonder in te boeten op kwaliteit. En wanneer de binnenverbouwingen bij u in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen klaar zijn, ruimen we alles ook weer netjes op.

Onder de mogelijke binnenverbouwingen in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen vallen onder meer timmer- en stucwerk. Daarnaast kunnen we voor u de muren betegelen, schilderen of spachtelputzen. Ook nieuwe PVC vloeren en/of schuifwandkasten hebben we snel voor u geregeld. Onze specialiteit in binnenverbouwingen zal geen verrassing zijn: keuken- en badkamerinstallatie. Hier leveren we geen half werk. U krijgt een complete installatie, inclusief elektra en loodgieterswerk. Ons team kan de meest diverse binnenverbouwingen bij u in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen aan. Voor een beetje uitdaging zijn zij niet bang, en met een oog op kwaliteit leveren ze elke keer weer uitmuntend werk. U krijgt een hoge kwaliteit, zonder een cent te veel te betalen.

Multi Keuken & Bad, hoogwaardige kwaliteit voor een vast prijs

Met een goed getraind team kunnen we alle binnenverbouwingen in de regio Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen aan. En dankzij de hoogwaardige materialen die we via ons netwerk van vertrouwde leveranciers krijgen leveren we uitsluitend topkwaliteit. Laat u ook overtuigen en kom gerust een keertje langs bij ons in de showroom. Hier krijgt u een goed beeld van alle verschillende mogelijkheden voor uw huis. Weet u niet zeker hoe u de binnenverbouwing voor uw woning in Voorburg, Leidschendam en Leidschenveen wilt laten doen? Dan helpen wij u onder het genot van een kop koffie met deskundig advies om alles tot in de laatste details voor u helder te krijgen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐