Binnenverbouwingen Vlaardingen & Schiedam

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Voor alle binnenverbouwingen in Vlaardingen en Schiedam, klein en groot, bent u hier bij de juiste mensen. Ons team van getrainde professionals maakt van alle binnenverbouwingen in Vlaardingen en Schiedam een doorslaand succes. Met een grondige aanpak en jaren aan ervaring kunnen onze experts aan de slag met een breed scala aan bouwwerkzaamheden. Van een strak afgewerkt stukje tegelwerk tot een volledige binnenverbouwing in Vlaardingen of Schiedam, ons team pakt elke klus goed aan en maakt er telkens weer een prachtig resultaat van.

Wat doen wij allemaal aan binnenverbouwingen in Vlaardingen en Schiedam?

We nemen, indien gewenst, iedere kamer van uw huis voor u onder handen. Waar gewenst houden we tijdens de binnenverbouwingen bij u in Vlaardingen en Schiedam ook rekening met uw unieke situatie. Extra voorzieningen voor ouderen of gehandicapten laten we mooi aansluiten op de rest van uw huis. Zo kunt u nog vele jaren vooruit door onze binnenverbouwing. Het bouwwerk zelf wordt grondig uitgevoerd voor een duurzame constructie. Ons vakwerk zal u nog jaren ongestoord plezier opleveren. Naast dit voordeel zijn onze binnenverbouwingen in Vlaardingen en Schiedam ook zeer goed geprijsd. Bijzonder op dit vlak is dat we een vaste prijs hanteren voor de werkzaamheden. Wat u ziet op de offerte is wat u betaalt, en geen cent meer. Binnenverbouwingen zijn al intensief genoeg voor u zonder financiële grappen aan het eind. Daarnaast hebben wij liever dat u zich ons herinnert aan de binnenverbouwing in Vlaardingen en Schiedam en niet aan de rekening.

Met onze hoge kwaliteitseisen en hoogwaardige materialen maken we van elk project vakwerk. Alles wordt op maat bij u geïnstalleerd en onze mensen zijn gespecialiseerd in veel van de grote merken voor uw badkamer en keuken. Zowel grote als kleine binnenverbouwingen in Vlaardingen en Schiedam zijn bij ons in goede handen. U heeft in materiaalkeuze vele opties en wij bieden u graag deskundig advies aan voor het maken van de beste keuze.

Multi Keuken & Bad, experts in verbouwingen en meer

In deze keuze voor binnenverbouwingen in de regio Vlaardingen en Schiedam kunt u ook een voorproefje krijgen in onze showroom. Hier ziet u een greep uit de verschillende opties voor keukens, badkamers en meer. Wij staan u graag te woord via de telefoon/e-mail voor vragen en informatie over binnenverbouwingen. Kom gerust een keertje langs en ontdek wat er allemaal voor u gedaan kan worden. De koffie staat altijd klaar.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30