Binnenverbouwingen Schipluiden, Delft & Delfgauw

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Bent u op zoek naar een aannemer voor binnenverbouwingen in SchipluidenDelft en Delfgauw? Kijk dan niet verder, want bij Multi Keuken & Bad nemen wij zonder moeite uw hele huis onder handen. Voor binnenverbouwingen in Schipluiden, Delft en Delfgauw, groot en klein, staan wij voor u klaar. Onze ervaren vakmensen maken van elke klus licht werk en leveren alles altijd netjes op volgens onze strikte kwaliteitseisen. Geen detail wordt gemist bij onze binnenverbouwingen in de regio Schipluiden, Delft en Delfgauw van Multi Keuken & Bad. Het resultaat van onze toewijding vinden wij in een groot netwerk aan tevreden klanten.

U bent de baas over uw binnenverbouwingen in Schipluiden, Delft & Delfgauw

Onze binnenverbouwingen in Schipluiden, Delft en Delfgauw worden tot in de puntjes uiteengezet in een gedetailleerde offerte. Hier wordt goed gekeken naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Er wordt niets aan de binnenverbouwing gedaan tot u het volledig eens bent met deze offerte. Aan de hand van uw suggesties en opmerkingen passen we de offerte aan tot er een akkoord is. Op dat moment gaan we aan de slag met de binnenverbouwingen bij u in Schipluiden, Delft en Delfgauw. Materialen bestellen we bij een netwerk van vertrouwde leveranciers. Deze geven ons topkwaliteit voor een lage prijs. Zo houden we de kosten voor uw binnenverbouwing laag, zonder aan kwaliteit in te boeten. In materialen heeft u uiteraard uitgebreid de keuze, zowel in vorm als kleur.

Een groot voordeel van de binnenverbouwingen van Multi Keuken & Bad is de vaste prijs. Eenmaal akkoord met de offerte zal de gegeven totaalprijs niet meer veranderen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onaangekondigde rekeningen en andere financiële spelletjes. U kunt rustig achterover leunen terwijl de binnenverbouwing plaatsvinden. Daarna kunt u meteen zorgeloos van uw nieuwe aanwinst genieten.

Multi Keuken & Bad

Onze specialiteit bij binnenverbouwingen in Schipluiden, Delft en Delfgauw is uiteraard de keuken- en badkamerinstallatie. Met vele jaren ervaring plaatsen wij moeiteloos een volledig nieuwe keuken of badkamer, inclusief alle elektra en leidingen. Voor de overige binnenverbouwingen in Schipluiden, Delft, Delfgauw en omstreken zijn we breed inzetbaar. Opties te over voor nieuwe muren, plafonds en meer. Weet u nog niet zeker wat voor binnenverbouwing er mogelijk is in uw woning? Kom gerust een keertje langs in onze showroom en wij bespreken onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden met u.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30