Binnenverbouwingen Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel & Krimpen aan den IJssel

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Binnenverbouwingen in Nieuwerkerk aan den IJsselCapelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel komen in veel verschillende soorten en maten. Met de expertise van Multi Keuken & Bad krijgt u altijd waar u naar op zoek bent. Ons team levert uitsluitend topkwaliteit binnenverbouwingen in Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel en omstreken. Dankzij hun harde werk hebben wij een lange lijst tevreden klanten opgebouwd. En wanneer de binnenverbouwingen bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel klaar zijn, hopen we dat u zich daar bij kunt scharen.

Veel verschillende binnenverbouwingen in Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel

Het ombouwen van een stukje keuken voor een nieuw apparaat is eenvoudig gedaan. Maar ook grote projecten als volledige binnenverbouwingen zijn geen probleem. Wij maken met onze vaste prijzen en hoogwaardige materialen een prachtig resultaat voor een aantrekkelijke prijs. Uw binnenverbouwing krijgt bij ons een vaste prijs. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onaangekondigde extra kosten. We hebben tenslotte liever dat u zich de binnenverbouwingen bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel herinnert in plaats van de rekening.

Voor uw binnenverbouwing hebben we toegang tot een netwerk van leveranciers. Deze leveren ons topkwaliteit tegen een lage prijs. Dat voordeel schuiven wij door naar u, door de kosten van de binnenverbouwingen bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel buitengewoon laag te houden.

Multi Keuken en Bad, vakwerk voor een scherpe prijs

Binnenverbouwingen kunnen veel werk met zich meebrengen. Ons team van professionals staat klaar om van alle binnenverbouwingen in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel een succes te maken. Met jaren ervaring in het vak maken we van elke klus een meesterwerk.

Kom gerust een keer langs in de showroom of neem contact op met Multi Keuken & Bad voor meer informatie.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30