Binnenverbouwingen Naaldwijk, Hoek van Holland & ‘s-Gravenzande

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Voor een breed scala aan binnenverbouwingen in NaaldwijkHoek van Holland en ‘s-Gravenzande bent u bij Multi Keuken & Bad aan het juiste adres. Strak kitwerk, een nieuwe pvc vloer of wat schilderwerk, ook de kleine klusjes worden bij ons snel en effectief geklaard. Bent u op zoek naar volledige binnenverbouwingen bij u in Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande, dan zijn wij uw partner. U kunt gebruikmaken van vele jaren aan kennis en ervaring op het gebied van binnenverbouwingen zeker in de regio Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande. Met ons team van vakmensen maken wij er een prachtig resultaat van.

Vele soorten binnenverbouwingen in Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande voor u

Voor de binnenverbouwingen Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande zijn we begaafd in het installeren en opbouwen van tal van verschillende elementen. Onze specialiteit ligt zoals te verwachten in het installeren van complete keukens en badkamers. Ook elektra, tegelwerk en loodgieterswerk zit hierbij inbegrepen. Zo worden uw binnenverbouwingen in Naaldwijk, Hoek van Holland en ’s Gravenzande door één bedrijf afgehandeld. Dit helpt ons het werk goed te organiseren en voorkomt lang wachten op derde partijen. De binnenverbouwingen in Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande zijn in goede handen en worden grondig aangepakt door onze vaklieden. Zij zorgen er keer op keer voor dat onze hoge kwaliteit wordt gerealiseerd.

Aan de hand van een gedetailleerde offerte worden de binnenverbouwingen uitgevoerd. In deze offerte vindt u precies wat we gaan doen en welke materialen daar voor nodig zijn. Ook vindt u hier het prijsuitwerking voor de binnenverbouwingen in. Deze prijs zal nooit afwijken van het uiteindelijk te betalen bedrag voor het werk. Onaangekondigde extra rekeningen hebben nog nooit voor tevreden klanten gezorgd en wij geloven er sterk in om deze daarom niet te gebruiken.

Multi Keuken & Bad, uw experts in bouwwerk groot en klein

Binnenverbouwing in Naaldwijk, Hoek van Holland en ‘s-Gravenzande en omstreken, van elk kaliber worden door ons grondig aangepakt. Eenvoudige klusjes en complexe installaties worden met dezelfde hoge kwaliteitseisen uitgevoerd. Het resultaat is dat onze binnenverbouwingen voor een lange lijst tevreden klanten hebben gezorgd. Kom gerust een keertje langs in de showroom en zie zelf wat Multi Keuken & Bad voor u kan betekenen.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30