Binnenverbouwingen Monster, Poeldijk & Kijkduin

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Multi Keuken & Bad heeft alles in huis om binnenverbouwingen in MonsterPoeldijk en Kijkduin stevig aan te pakken. Met onze hoge kwaliteitseisen weet u zeker dat u nog jaren kunt genieten van ons werk. Uw wensen staan centraal voor ons en wij zorgen ervoor dat uw binnenverbouwingen bij u in Monster, Poeldijk en Kijkduin op maat worden geleverd. In onze showroom kunt u een goed inzicht krijgen in wat we allemaal voor u kunnen realiseren. Met vele jaren ervaring en een specialiteit in het installeren van badkamers en keukens zijn wij de man voor elke klus. We hebben al veel binnenverbouwingen in de hele regio Monster, Poeldijk en Kijkduin achter de rug en maken ook van uw project een mooi stuk vakwerk.

Uw opties voor binnenverbouwingen in Monster, Poeldijk en Kijkduin

Precisie en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Onze binnenverbouwingen in Monster, Poeldijk en Kijkduin staan als een huis en worden tot in detail netjes afgewerkt. In deze details heeft u veel keuze en met zo veel mogelijkheden is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Voor dat soort momenten bieden we u deskundig advies aan. We stellen samen met u een offerte op, waarin we uw binnenverbouwing in Monster, Poeldijk en Kijkduin goed uitwerken. U vindt hier ook gelijk het totale kostenplaatje.

Vrij uniek in deze sector is dat de prijs op de offerte vaststaat. U hoeft niet bang te zijn dat de binnenverbouwing plotseling duurder uitvallen dan verwacht. De werkzaamheden zelf kunnen zo groot of klein zijn als u wilt. Binnenverbouwingen in Monster, Poeldijk en Kijkduin maar ook omstreken kunnen wat schilderwerk en elektra zijn of een geheel nieuwe keuken. Het maakt voor ons niet uit hoe uitgebreid de binnenverbouwingen zijn. Wij maken er een prachtig eindresultaat van.

Multi Keuken & Bad, kwaliteit en betrouwbaarheid

In onze showroom vindt u een paar staaltjes van dit eindresultaat. Binnenverbouwingen in Monster, Poeldijk en Kijkduin worden door jarenlange ervaring in goede banen geleid. Ons team heeft een breed scala aan specialisaties. Zo kunnen we alle binnenverbouwingen netjes zelf afhandelen, zonder afhankelijkheid van derden. Dankzij onze effectieve en klantvriendelijke methode houden we onze prijzen buitengewoon aantrekkelijk. Neem gerust een keer contact op of kom langs in de showroom. Onder het genot van een bakje koffie kijken we graag samen met u wat er aan binnenverbouwingen bij u in Monster, Poeldijk en Kijkduin gedaan kan worden.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30