Binnenverbouwingen Maassluis, Maasland & Maasdijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Bij Multi Keuken & Bad zit u zeker goed voor al uw geplande binnenverbouwingen in MaassluisMaasland en Maasdijk. Ons breed gespecialiseerde team kan bijna elke vorm van werkzaamheden binnenshuis aan, van vloeren en muren tot netjes afgewerkte badkamers en keukens en allerlei combinaties daarvan. Volledige binnenverbouwingen in Maassluis, Maasland en Maasdijk zijn met dit team een kleine moeite. Met een oog voor detail en een aantrekkelijke prijs zijn onze binnenverbouwingen in de hele regio Maassluis, Maasland en Maasdijk telkens weer een succes.

Welke binnenverbouwingen kunnen wij voor u in Maassluis, Maasland & Maasdijk verzorgen?

Met onze vaste prijzen zijn we goed in staat u te helpen zonder ‘financiële grappen’. We komen graag, op afspraak, een keertje langs om de ruimten voor u op te meten. Met deze gegevens werken wij voor u een offerte uit waarin gehele of gedeeltelijke binnenverbouwingen voor uw woning in Maassluis, Maasland en Maasdijk staan. Tegelijk houden we bij het opstellen van deze binnenverbouwing eventueel rekening met een handicap of chronische aandoening. In onze offerte vindt u naast de prijs ook precies welke werkzaamheden we voor u gaan verrichten. Bent u akkoord met deze offerte, dan gaan wij voor u aan de slag. De vaste prijzen voor onze binnenverbouwingen in Maassluis, Maasland en Maasdijk zijn vrij uniek in deze bedrijfstak. Het geeft u de zekerheid dat u niet naderhand nog onverwachte extra kosten tegen gaat komen.

Wat materialen betreft hangt dit geheel af van uw wensen. Onze binnenverbouwingen zijn grondig en pakken elk oppervlak voor u aan. Strak nieuw stuc- of tegelwerk voor op de muur en een nette pvc of houten vloer zijn geen enkel probleem. Onder de binnenverbouwingen in Maassluis, Maasland en Maasdijk horen ook grotere structurele bouwwerken als een verlaagd plafond, verplaatste muren of een nieuwe badkamer. En wanneer de binnenverbouwingen achter de rug zijn ruimen we natuurlijk ook alles weer netjes op.

Multi Keuken & Bad, voor het betere bouwwerk

Met een groot team van specialisten kunnen wij alle vormen van binnenverbouwingen in Maassluis, Maasland, Maasdijk en omstreken aan. Wilt u een beter inzicht in wat we allemaal voor u kunnen doen? U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken. Ook via de telefoon of e-mail kunt u contact opnemen met uw ideeën voor binnenverbouwingen van uw woning of pand in Maassluis, Maasland en Maasdijk. De koffie staat al voor u klaar, evenals ons ervaren en effectieve team.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐