Binnenverbouwingen in Utrecht, Leidsche Rijn en Nieuwegein

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Zoekt u een betrouwbare partner voor binnenverbouwingen in Utrecht, Leidsche Rijn of Nieuwegein? Bij Binnenverbouwingen.nl weten wij precies wat u nodig heeft. Past uw interieur niet meer bij uw smaak of levensstijl? Dan zijn een nieuwe indeling en stijl dé oplossing. Hiervoor helpen wij u graag. Samen zullen wij uw huis naar uw hand zetten. Een prachtig resultaat komt tot leven. Neem nu contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Echte expertise in binnenverbouwingen

Onze ervaren adviseurs geven advies vanuit hun jarenlange ervaring, passie en vakmanschap. Hierbij staat uw tevredenheid altijd voorop. Binnenverbouwingen.nl luistert goed naar al uw wensen. Want een verbouwing is een belangrijke grote investering, zowel financieel als gevoelsmatig. Daarom vinden wij graag samen met u de perfecte verbouwingsopties, die passen bij uw budget en wensen. In persoon in onze showroom in Maassluis, of gewoon via de contactgegevens op deze website!

Onze projecten: duurzaam dankzij experts

Als onderdeel van Multikeuken en Bad hebben we de beste mensen, kennis en materialen in huis. Wij werken bovendien uitsluitend met hoogwaardige, duurzame producten. Zo maken wij met onze binnenverbouwingen resultaten voor de lange termijn. Ons team van vakmensen heeft jarenlange ervaring in alle aspecten van binnenverbouwingen. Van slopen tot opbouwen en afwerken – het beste én voordeligste resultaat is uw zekerheid.

Altijd bereikbaar voor professionele nazorg

Bij onze binnenverbouwingen, zowel voor als na de oplevering van uw nieuwe binnenruimte, profiteert u van onze uitgebreide garanties. Mocht u een nieuwe wens of vraag hebben, dan zoeken wij meteen een passende oplossing. Ook na de verbouwing staan Binnenverbouwingen altijd voor u klaar met ondersteuning en advies. Of het nu gaat om groot onderhoud of kleine aanpassingen, u kunt op ons rekenen.

Onze binnenverbouwingen in Utrecht, Leidsche Rijn en Nieuwegein

Wij bezitten meer dan 35 jaar ervaring in binnenverbouwingen. Ook in de regio Utrecht, Leidsche Rijn en Nieuwegein hebben wij talloze projecten uitgevoerd, voor vele tevreden klanten. Onze focus ligt op hoge kwaliteit en klanttevredenheid, en dat ziet u duidelijk terug in ons uitgebreide portfolio. Bekijk de foto’s en doe zelf ideeën op! Zoekt u meer inspiratie voor uw nieuwe keuken, badkamer, vloer of totale binnenverbouwing? Onze adviseurs staan voor u klaar om te helpen.

Vrijblijvende offerte

Wilt u weten waar u aan toe bent? Ontdek de specifieke mogelijkheden. Vraag onze gratis en vrijblijvende adviesofferte aan. Hierin krijgt u een duidelijk overzicht te zien met alle mogelijkheden en prijzen, zonder verplichtingen. Twijfelt u tussen meerdere oplossingen? Geen probleem, wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Een adviesofferte aanvragen doet u eenvoudig telefonisch of via email, of in onze showroom!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐