Binnenverbouwingen in Spijkenisse, Rockanje, Brielle en Hellevoetsluis

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Bij Binnenverbouwingen.nl zorgen wij dat uw interieur in Spijkenisse, Rockanje, Brielle of Hellevoetsluis van topkwaliteit is. Met onze perfect uitgevoerde binnenverbouwingen zorgen wij voor een mooie, frisse en opgeknapte ruimte. Wij zorgen dat elk detail klopt. Zo is uw nieuwe interieur een weerspiegeling van uw persoonlijke stijl en behoeften. Een stijlvolle, moderne woonkamer waarin u heerlijk kunt leven – in een woning waarin u zich thuis voelt. Neem hiervoor nu contact op.

Hoe voeren wij professionele binnenverbouwingen uit?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alles omtrent binnenverbouwingen in uw woning/appartement. Van kleine aanpassingen tot volledige binnenverbouwingen, onze deskundige adviseurs nemen ruim de tijd om al uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Zo bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Wij begeleiden u op prettige wijze tijdens elke fase van uw project. Van het eerste advies tot de uiteindelijke oplevering. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en u komt nooit voor verrassingen te staan.

Aantrekkelijke producten

Wij bieden de beste producten voor binnenverbouwingen van Spijkenisse, Rockanje, Brielle, Hellevoetsluis en omgeving. Als onderdeel van MultiKeuken en Bad leveren wij de fraaiste designmerken, maar ook aantrekkelijke alternatieven. Zo krijgt u het beste voor uw budget.

PVC-vloeren

De nieuwste pvc-vloeren combineren hoge duurzaamheid met een optimale uitstraling. Beschikbaar in diverse hout- en steenlooks, bieden deze vloeren een realistische look die uw ruimte verfraait. De sterke toplaag maakt ze geschikt voor uw woon- en werkruimtes. Ze zijn een onderhoudsvriendelijke en duurzame oplossing.

Badkamerinstallaties

Tot onze binnenverbouwingen behoren ook badkamerinstallaties. Wij bieden complete badkamerinstallaties op maat, afgestemd op uw smaak en wensen. Van moderne douches tot luxe badkuipen en stijlvolle badkamermeubels.

Keukeninstallaties

Uw keuken is het hart van uw huis, en wij helpen u graag om deze ruimte tot uw droomkeuken te maken. Kies voor een nieuwe keuken uit onze showroom of laat uw huidige keuken verbouwen; onze uitgebreide keukeninstallatieservice zorgt voor het perfecte resultaat. Van ontwerp tot montage en oplevering.

Schuifwandkasten

Bij moderne binnenverbouwingen horen natuurlijk praktische en stijlvolle opbergoplossingen. Dit beschrijft onze op maat gemaakte schuifwandkasten en inloopkasten perfect. Wij ontwerpen en installeren kasten die zowel functioneel als fraai zijn.

Stalen deuren

Voeg een modern en elegant element toe aan uw interieur met onze op maat gemaakte stalen deuren. Beschikbaar in verschillende kleuren voor profielen en glas, geven deze die typerende tijdloze en stijlvolle uitstraling die u zoekt.

Italiaans stucwerk

Met ons Italiaanse stucwerk geeft u uw ruimte een luxe en verfijnde uitstraling. Even vergeet u dat u in Spijkenisse, Rockanje, Brielle of Hellevoetsluis woont, en waant u zich in een klassiek pand. Dit stucwerk geeft een klassieke elegantie aan elke moderne stijl van onze binnenverbouwingen.

Aanvullende diensten

Naast onze kernactiviteiten in binnenverbouwingen bieden wij een breed scala aan aanvullende diensten om uw project perfect uit te voeren:

  1. Timmerwerk en houtconstructies voor al uw constructiewerk
  2. Stuken en spachtelputzen voor perfect afgewerkte muren en plafonds, passend bij uw stijl
  3. Elektrawerk en loodgieterwerk dat veilig en efficiënt is, met oog voor detail en functionaliteit
  4. Schilder- en afwerkingswerk en andere afwerkingen voor een stijlvolle muur
  5. Tegelzetten en kitwerk door een professionele tegelzetservice en afdichting
  6. Plafonds verlagen en ruimte-indelingen voor een elegante en praktische herindeling
  7. Sloopwerk en muurwerk voor flexibele oplossingen in het (ver)plaatsen van muren
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐