Uw partner in binnenverbouwingen in Hoofddorp, Hillegom & Lisse

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u de beste partij voor binnenverbouwingen van Hoofddorp, Hillegom en Lisse binnenhalen? Ontdek de specialist met 35 jaar ervaring: Binnenverbouwingen.nl, een initiatief van MultiKeuken en Bad. Wij tekenen uw woonwensen en maken ze realiteit. Bij ons staat u centraal. Wij willen u volledig ontzorgen en werken dan ook doelgericht. Samen met u lopen wij elk detail grondig na. Alles voor het perfect eindresultaat: een droominterieur. Geen compromissen, alleen topkwaliteit. Of het nu gaat om advies, producten, realisatie of afwerking: wij zijn precies wat u zoekt. Neem nu contact met ons op.

Sparren met de meest ervaren experts

Binnenverbouwingen.nl denkt graag met u mee over de mooiste en meest praktische oplossingen voor uw woning. Al met relatief kleine aanpassingen zijn wij in staat grote verschillen maken. Dit kunt u goed zien in de voorbeelden op deze website, en in onze showroom. Hier bent u van harte welkom om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. U bereikt onze showroom in Maassluis snel vanuit Hoofddorp, Hillegom en Lisse. Natuurlijk kunt u ook per e-mail of telefoon contact met ons opnemen voor al uw vragen en ideeën over binnenverbouwingen.

Hoogste kwaliteit binnenverbouwingen voor Hoofddorp, Hillegom en Lisse

Onze binnenverbouwingen overstijgen de standaard kwaliteit. Dit geldt ook voor onze service- en garantiepakketten. Dankzij onze ervaring, kwaliteit en klantgerichtheid zijn wij simpelweg gewend aan tevreden klanten. Wij bieden dan ook een 100%-tevredenheidsgarantie. Staat er bij u een binnenverbouwing in Hoofdorp, Hillegom of Lisse op de planning? Dan zijn wij uw partij. Ongeacht of u een kleine of juist complete binnenverbouwing wilt laten uitvoeren. Wij luisteren naar al uw wensen en vertalen deze naar het gewenste resultaat.

Duurzaam in binnenverbouwingen

Als modern bedrijf werken wij natuurlijk aan duurzame oplossingen. Want deze vergroten de waarde en toekomstbestendigheid van uw huis. Vanuit onze jarenlange ervaring in binnenverbouwingen, hebben wij voor iedere situatie de meest passende oplossing. Binnenverbouwingen.nl denkt met u mee over de mooiste én meest praktische binnenverbouwing van uw woning! Hiervoor bieden wij een even breed als kwalitatief hoogwaardig assortiment.

Onze werkwijze

Ons professionele team werkt altijd netjes, betrouwbaar en snel. Bovendien hanteren wij vaste prijzen, zodat u achteraf nooit zomaar voor verrassingen komt te staan. Bij het opstellen van uw offerte ontvangt u van ons de definitieve startdatum en de tijdsplanning. Wij blijven op schema en binnen budget. Hiervoor werken wij met een vast team voor Hoofddorp, Hillegom en Lisse, waardoor wij snel kunnen schakelen!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30