Binnenverbouwingen Gouda, Moordrecht, Haastrecht

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Zoekt u de beste specialist in binnenverbouwingen van Gouda, Moordrecht en Haastrecht? Bij Binnenverbouwingen.nl kiest u voor 35 jaar ervaring in stijl, klasse en kwaliteit. Daarmee zijn wij dé betrouwbare partner in elk opzicht van uw verbouwing. Wij voeren uw project tot in de puntjes uit: met oog voor detail, kwaliteit én maximale tevredenheid. Wij vervullen graag al uw persoonlijke woonwensen, binnen een doeltreffende aanpak. Uw woning wordt zo de oase van comfort, rust en stijl die u verdient. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Waarom onze binnenverbouwingen in Gouda, Moordrecht en Haastrecht?

Het verschil dat wij maken met onze binnenverbouwingen? Onze projecten onderscheiden zich door de hoogste kwaliteit. Wij gaan veel verder dan de standaard services en garanties. Dit mede dankzij ons eigen professionele team van vakmensen uit Gouda, Moordrecht en Haastrecht. Of u nu een kleine renovatie wilt uitvoeren of een groot project, u bent met Binnenverbouwingen.nl verzekerd van het beste maatwerk. Wij laten uw pand opleven met een schitterend nieuw interieur, helemaal klaar voor de toekomst.

Welke diensten qua binnenverbouwingen verzorgen wij?

Bij ons kunt u terecht voor een scala aan diensten op het gebied van binnenverbouwingen. Of u nu advies of een ontwerp zoekt, of de complete renovatie wilt laten uitvoeren: wij staan voor u klaar. Diensten die wij gewend zijn te verzorgen zijn onder andere: het leggen van vloeren, het installeren van badkamerinstallaties en sanitair, het installeren van complete keukeninstallaties, het installeren van stalen deuren, het aanbrengen van stucwerk, en het bouwen van inloop- en schuifwandkasten.

Vraag advies én bekijk onze producten

Wilt u alle producten bekijken en vergelijken, en een perfect beeld krijgen van de diverse oplossingen voor uw wensen en budget? Bezoek onze showroom in Maassluis, laat onze ervaren adviseurs u persoonlijk helpen. Ons team staat altijd voor u klaar, dus kom snel langs. Zo kunt u meteen de producten in het echt bekijken! Vergelijk de luxe designproducten met de voordelige alternatieven en verken samen met ons de mogelijkheden! Onze showroom is makkelijk en snel te bereiken vanuit Gouda, Moordrecht en Haastrecht!

Over ons

Binnenverbouwingen is een initiatief van MultiKeuken en Bad, dat al vele jaren actief is voor diverse klanten uit Gouda, Moordrecht en Haastrecht. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit, concurrerende prijzen, een snelle montage, en vooral ook een volledige ontzorging. Zelfs tot aan het opruimen voor het einde van uw project, zetten wij de puntjes op de I! Laat dé ervaren professionals in binnenverbouwingen de oplossing vinden die u zoekt, neem nu contact met ons op!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30