Binnenverbouwingen Den Haag, Ypenburg & Nootdorp

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Binnenverbouwingen in Den HaagYpenburg en Nootdorp kunnen veel verschillende vormen aannemen. Bij Multi Keuken & Bad zijn we bekend met vrijwel al deze vormen. Dankzij onze klantgerichte aanpak hebben we met de jaren een lange lijst tevreden klanten opgebouwd. Wij kijken samen met u hoe uw persoonlijke wensen het beste naar voren kunnen komen in de te verrichten werkzaamheden. Zo maken wij van alle binnenverbouwingen in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp een doorslaand succes. En met onze kwaliteit kunt u ook nog jaren zorgeloos genieten van uw verbouwde huis.

Alle binnenverbouwingen in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp grondig voor u aangepakt

Onze nauwkeurige aanpak is gebaseerd op vele jaren ervaring met binnenverbouwingen in Den Haag, Ypenburg, Nootdorp en omgeving. Wij kijken samen met u wat het beste aansluit op uw persoonlijke eisen. In overleg wordt een vrijblijvende offerte opgesteld, met daarin de binnenverbouwing gedetailleerd beschreven. U vindt hier ook meteen de totale kosten voor het project. Bij ons staat deze eindprijs vast, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte rekeningen naderhand.

binnenverbouwing in volle gangBent u akkoord met de offerte voor uw binnenverbouwingen in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp, dan gaan we aan de slag. We zijn onafhankelijk van derden voor de werkzaamheden en gaan meteen voor u aan het werk. Uw binnenverbouwing in de regio Den Haag, Ypenburg en Nootdorp wordt grondig ingepland en we gaan zo snel mogelijk aan de slag. Materialen worden ingekocht bij een netwerk van vertrouwde leveranciers. Zo hebben we hoogwaardige materialen tot onze beschikking om onze hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

Met een grondige aanpak en goede materialen kunnen de binnenverbouwingen resulteren in een goed eindresultaat. Alles wordt nauwkeurig geïnstalleerd volgens onze hoge kwaliteitseisen en mooi afgewerkt. Wanneer alles opgeleverd is ruimen we ook gelijk (uiteraard) onze rommel netjes op. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Multi Keuken & Bad, ervaren en breed gespecialiseerd

Verrijk ook uw huis of bedrijfspand in Den Haag, Ypenburg of Nootdorp met onze specialisatie; binnenverbouwingen. Onze specialiteit ligt zoals te verwachten in badkamers en keukens, maar ook vele andere werkzaamheden zijn geen probleem. Ons team is breed gespecialiseerd om nagenoeg alle binnenverbouwingen in Den Haag, Ypenburg en Nootdorp aan te kunnen. We zijn niet bang voor een beetje uitdaging en leveren keer op keer prachtig vakwerk. Kom gerust een keertje langs in onze showroom. Bekijk onder het genot van een kop koffie wat er allemaal voor binnenverbouwingen mogelijkheden zijn in de hele regio Den Haag, Ypenburg en Nootdorp gedaan kan worden.
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30