Binnenverbouwingen Bodegraven, Woerden, Harmelen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u het beste in huis halen op het gebied van binnenverbouwingen in Bodegraven, Woerden en Harmelen? Dan zoekt u Binnenverbouwingen.nl! Wij zijn de toegewijde partner die uw huis omvormt tot een oase van rust, inspiratie, stijl en comfort. Laat u begeleiden door ons team van specialisten met meer dan 35 jaar ervaring. Onze deskundige en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u al uw wensen en behoeften terugziet in uw nieuwe interieur. Aarzel niet en neem direct contact met ons op voor een professionele verbouwervaring!

De beste binnenverbouwingen van Bodegraven, Woerden en Harmelen!

Bij Binnenverbouwingen.nl gaan wij veel verder dan gangbare garanties en diensten. Met onze expertise en toegewijde vakmensen bieden wij bij alle binnenverbouwingen de hoogste kwaliteit maatwerk. Of u nu een kleine renovatie wilt uitvoeren, of een groot project, bij ons bent u verzekerd van vakmanschap op topniveau. Dus laat uw pand stralen met een schitterend nieuw interieur dat klaar is voor de toekomst!

Welke diensten verzorgen wij?

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan producten en diensten voor kwalitatief hoogwaardige binnenverbouwingen. Of het nu gaat om deskundige advisering, een ontwerp voor uw nieuwe interieur, of de realisatie van de verbouwing zelf; ons deskundige team staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van hoogwaardige vloeren en het installeren van badkamers en sanitair, maatwerk keukeninstallaties, stalen deuren, verfijnd stucwerk en op maat gemaakte inloop- en schuifwandkasten.

Deskundig advies én topproducten bekijken?

Wij nodigen u graag uit om onze producten te bekijken in onze showroom in Maassluis. U kunt hier alle mogelijkheden voor uw binnenverbouwing in het echt bekijken en vergelijken. Zo ontdekt u al snel welke oplossingen aansluiten op uw specifieke budget en wensen. Ook staat ons deskundige team voor u klaar met persoonlijk advies. Dus kom langs en laat u inspireren door onze luxe designproducten én voordelige alternatieven. U bereikt onze showroom even snel als gemakkelijk uit plaatsen zoals Bodegraven, Woerden en Harmelen.

Over ons

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van MultiKeuken en Bad, dé experts in binnenverbouwingen ook voor de hele regio Bodegraven, Woerden en Harmelen. Omdat wij dat al zeker 35 jaar actief zijn voor zowel particuliere als zakelijke klanten, hebben wij unieke kennis én een bijpassend aanbod met producten. Hiermee staan wij garant voor de hoogste kwaliteit, concurrerende prijzen, een snelle montage en een volledige ontzorging. Dankzij eén enkel contactpersoon verloopt alles rondom uw binnen verbouwing efficiënt en naar wens. Neem nu contact met ons op en ervaar deze kwaliteit!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30