Uw partner in binnenverbouwingen: Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

De succesvolste binnenverbouwingen van Amsterdam, Amstelveen en Badhoevedorp? Die beginnen bij de ervaren specialisten van Binnenverbouwingen.nl. Want wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring. Als initiatief van MultiKeuken en Bad beschikken wij over brede en diepgaande kennis. Hierdoor vertalen wij al uw wensen moeiteloos naar een perfect plan. Maar ook de realisatie regelen wij graag voor u. Een prachtig interieur in uw eigen stijl is het resultaat. Neem hiervoor nu contact met ons op!

Binnenverbouwingen met een topservice

Wij ontzorgen u volledig met onze persoonlijke en gestroomlijnde service. Hierbij staan uw wensen en tevredenheid voorop. Niet alleen zorgt onze manier van werken voor het gewenste resultaat, ook geeft deze u rust en overzicht. Hierdoor heeft minimale overlast tijdens de verbouwing, en kunt u zich blijven richten op uw eigen werk. Aan concessies doen wij niet: topkwaliteit is ons doel en onze garantie. Of het nu gaat om adviezen, producten of de technische werkzaamheden.

Spar met onze experts

Alle mogelijkheden leren, en de beste oplossingen vinden? Praat met onze experts! Zij denken graag met u mee. Bijvoorbeeld over welke stijlelementen bij uw interieur horen, welke producten hierbij passen én voordelig zijn, en welke praktische overwegingen in uw situatie belangrijk zijn. Kom hiervoor eventueel langs in onze showroom in Maassluis, waar u ook veel voorbeelden en producten in het echt kunt zien en vergelijken. U bereikt onze showroom makkelijk vanuit Amsterdam, Amstelveen en Badhoevedorp!

Sterke garanties

Binnenverbouwingen zijn belangrijke projecten. Uiteraard gaat u hierbij liever niet over één nacht ijs. Daarom zoekt u zekerheid en duidelijkheid. Nog een reden om te kiezen voor Binnenverbouwingen.nl, omdat wij garanties bieden die verder gaan dan de standaard service- en garantiepakketten. Zo bieden wij een 100%-tevredenheidsgarantie, omdat wij zeker weten dat u tevreden zult zijn. Of het nu gaat om bescheiden binnenverbouwingen of grote verbouwingen, u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.

De beste binnenverbouwingen van Amsterdam, Amstelveen en Badhoevedorp!

Zowel in het plannen als uitvoeren leveren wij een snelle en betrouwbare service in binnenverbouwingen. Dit zorgt ervoor dat uw planning en budget in goede handen zijn. Dit dankzij ons professionele team in Amsterdam, Amstelveen en Badhoevedorp, waarmee wij snel en doeltreffend kunnen schakelen.

Toekomstbestendige binnenverbouwingen

Niet alleen beschikken wij over 35 jaar ervaring, ook staan wij vooraan in de moderne ontwikkelingen in binnenverbouwingen. Wij zetten dan ook graag in op duurzame oplossingen. U vergroot met onze oplossingen dan ook de toekomstbestendigheid én waarde van uw huis. Passende oplossingen zijn ons devies, waarbij meedenken voorop staat. Want alleen zo wilt u uw woning laten verbouwen.

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30