Binnenverbouwingen Aalsmeer, Uithoorn & Mijdrecht

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Wilt u met een van de beste binnenverbouwingen uw huis in Aalsmeer, Uithoorn of Mijdrecht omvormen tot een oase van stijl en comfort? Dan deelt u de ambitie van Binnenverbouwingen.nl. Wij zien binnenverbouwingen als meer dan alleen een aanpassing op uw wonen: wij zien het als een verbetering van uw dagelijks leven. Wij houden dan ook rekening met al uw behoeften en wensen. Zo sluit uw nieuwe interieur straks precíes aan op uw manier van wonen en leven. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag met deskundig én creatief advies!

Onze showroom voor uw binnenverbouwingen

Zoekt u inspiratie voor uw specifieke binnenruimte? Wilt u hier een plek van maken waar u zich écht thuis voelt, en waar u graag familie en vrienden ontvangt? Neem de tijd om een van de beste selecties te bekijken, en laat u hierover adviseren. Bezoek onze showroom in Maassluis, dat goed bereikbaar is vanuit Aalsmeer, Uithoorn en Mijdrecht. Kom langs en ontdek alle luxe designproducten én diverse voordelige alternatieven. Ons deskundige adviseur helpt u graag verder!

Alles voor binnenverbouwingen in Aalsmeer, Uithoorn en Mijdrecht

Of u nu op zoek bent naar deskundig advies, het perfecte interieurontwerp, of een partij voor de verbouwingswerkzaamheden zelf, Binnenverbouwingen.nl staat voor u klaar. Wij bieden een scala aan producten en diensten voor hoogwaardige binnenverbouwingen. Denk aan hoogwaardige vloeren en stijlvolle stalen deuren, keukens, sanitair en meer. Wij leveren én installeren het allemaal, met een scherp oog voor detail en kwaliteit. Ons doel is uw droom: deze maken wij werkelijkheid.

Meer en betere garanties!

Binnenverbouwingen.nl gaat veel verder met zijn garanties. Ons toegewijde team met vakmensen staat klaar voor elk project, groot of klein. Zo voeren wij deze uit tot in perfectie. Wij laten uw pand schitteren met een nieuw interieur, dat al uw wensen overtreft. Wij hechten hierbij waarde aan elk detail, en zorgen voor een resultaat waar u trots op bent. Zodoende geven wij ook een volledige tevredenheidsgarantie, en aanvullend ook ruime garanties op de diverse producten en diensten.

Wie zijn wij?

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van MultiKeuken en Bad, dat jarenlange ervaring heeft met zakelijke en particuliere binnenverbouwingen in een groot deel van Nederland, ook Aalsmeer, Uithoorn en Mijdrecht. Zo staan wij bekend om onze topkwaliteit, concurrerende prijzen en efficiënte en zorgeloze service. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan, en ontdek wat er voor u mogelijk is! Neem hiervoor nu contact met ons op!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30