Badkamer verbouwen in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Als u van méér wooncomfort wilt genieten, dan is een badkamer die op de juiste manier is gerenoveerd en ingericht essentieel. In Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen kan Binnenverbouwingen.nl u daarbij helpen! Dankzij een professionele verbouwing met aandacht voor zowel grote werken als minder opvallende details, wordt een prachtig resultaat bereikt dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Niets gaat boven de service van een professioneel renovatiebedrijf als u uw badkamer wilt laten verbouwen en dat heeft verscheidene redenen. Een duidelijk overzicht en wat meer informatie daarover is hier zeker en vast van toepassing!

De meerwaarde van een renovatiebedrijf

Elke verbouwing heeft hetzelfde doel: een woning creëren die stijlvoller, duurzamer en gezelliger is. Vertrouwen op de ingreep van een professional is in veel gevallen essentieel, vooral als het gaat om de renovatie van de badkamer. Binnenverbouwingen.nl onderscheidt zich van veel andere door het toepassen van een totaalaanpakwaarbij zowel basiswerken (van het leggen van een badkamervloer tot het plaatsen van een douchecabine), als afwerking (zoals het installeren van raamdecoratie en verlichting) tot het takenpakket behoren. Het resultaat is dat uw nieuwe badkamer tot in de kleinste details is afgewerkt!

Daarbij houdt Binnenverbouwingen.nl zich ook bezig met het installeren van technische voorzieningen, die in een badkamer toch wel onmisbaar zijn. Zo is het belangrijk dat de ruimte over een goed ventilatiesysteem beschikt om vocht- en schimmelvrij te blijven. Waterleidingen, elektrische aspecten en douchecabine en bad behoren ook tot de essentiële voorzieningen, net als verlichting. Dankzij een professionele aanpak beschikt uw nieuwe badkamer over al het nodige om helemaal functioneel te zijn!

Laat u adviseren bij de renovatie van uw badkamer

Weet u niet zo goed welke keuzes u moet maken bij de renovatie van uw badkamer? Heeft u vragen over de prijzen, de duur van de werken of wilt u wat meer informatie over de vele mogelijkheden die het beste bij de verschillende stijlen passen? Allemaal vragen die een duidelijk antwoord behoeven als u iets mooi wilt maken van uw nieuwe badkamer. Binnenverbouwingen.nl kan u die antwoorden geven, zodat uw woning in Wassenaar, Voorschoten en Scheveningen stijlvoller, gezelliger én comfortabeler wordt dankzij een prachtige badkamer. Ontdek de vele mogelijkheden!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30