Badkamer verbouwen in Voorburg, Leidschendam en Leidseveen

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Er gaat niets boven een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet op het vlak van stijl, comfort en duurzaamheid. Als u in Voorburg, Leidschendam of Leidseveen woont en de look en feel van uw huidige badkamer een niveau hoger wilt tillen – dan is de service van Binnenverbouwingen.nl zeker en vast iets voor u. Waarom is die service nu precies zo de moeite waard en wat kunt u verwachten van een badkamer verbouwing? Dergelijke vragen verdienen een antwoord!

Waarom u op Binnenverbouwingen.nl moet vertrouwen

Binnenverbouwingen.nl is dé specialist op het vlak van badkamer renovaties. Een overzicht van de voordelen:

– Altijd een duurzaam en kwalitatief resultaat. Door het gebruik van duurzame materialen en het toepassen van een professionele aanpak gaat uw badkamer lang mee én geniet u van kwaliteit.

– Professioneel advies. Daarbij kunt u altijd rekenen op gedegen advies over de renovatie van uw badkamer. Heeft u vragen over de kostprijs van een verbouwing of de verscheidene mogelijkheden? Binnenverbouwingen.nl beantwoord ze graag voor u!

– Een totaalaanpak. Vervolgens neemt uw specialist de hele verbouwing van uw badkamer op zich, van voorbereidend werk tot het opruimen van afval na de werken. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de verbouwing van uw badkamer!

– Persoonlijke service. Ten slotte gaat Binnenverbouwingen.nl te werk volgens uw persoonlijke verwachtingen en wensen, zowel op het vlak van stijl als kwaliteit en budget. Het resultaat is een badkamer waar u zich als een vis in het water in voelt!

Wat houdt de verbouwing van een badkamer in?

Het renoveren van een badkamer omvat verscheidene zaken. Een overzicht:

– De basis van de badkamer. Van de vloer tot het plaatsen van een nieuwe douche en het installeren van water en elektriciteit, het zijn allemaal zaken die een specialist voor u kan regelen.

– De afwerking van de ruimte. Daarbij dragen ook zaken als raamdecoratie, ventilatie, verlichting en schilderwerk bij tot de look en feel van de badkamer. Vertrouwt u op een specialist, dan worden dergelijke werken tot een goed einde gebracht!

Ontdek de vele mogelijkheden in Voorburg, Leidschendam en Leidseveen en uw geniet binnen de kortste keren van een prachtig badkamer!

Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30