Badkamer verbouwen in Vlaardingen en Schiedam

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Woont u in Vlaardingen, Schiedam en omstreken en wilt u uw oude badkamer een compleet nieuwe look geven? Vertrouwt u daarvoor liever op een professional dan het werk zelf te doen? Binnenverbouwingen.nl kan u helpen door middel van een complete verbouwing van uw badkamer, zodat u snel weer van een optimaal comfort, hygiëne en stijl kunt genieten! Waarom zou u nu op Binnenverbouwingen.nl moeten vertrouwen voor de renovatie van uw badkamer? Een vraag die een duidelijk antwoord behoeft als u ten volle van uw woning wilt genieten!

De voordelen van een professionele renovatie bij Binnenverbouwingen.nl

Het verbouwen van een badkamer is een hele opdracht, dat moeten we u niet vertellen. De ingreep van een professional is dan ook van groot belang als u van een kwalitatief, duurzaam en stijlvol resultaat wilt genieten. Er is meer dan één reden om te vertrouwen op Binnenverbouwingen.nl:

Altijd een kwalitatief resultaat

Of het nu gaat om een nieuwe douche, het leggen van een tegelvloer of het vervangen van de waterleidingen, uw specialist garandeert bij elk type werk een prachtig resultaat. Door het gebruik van kwalitatieve materialen en een nauwkeurige aanpak wordt een duurzaam resultaat bereikt, waardoor u dus nog lang van uw nieuwe badkamer kunt genieten!

Altijd maatwerk

Daarbij komt ook nog eens dat u altijd kunt rekenen op een persoonlijke aanpak bij het verbouwen van uw badkamer. Wilt u een moderne look verkrijgendoor middel van een tegelvloer en een strakke douchecabine? Of gaat u liever de landelijke kant op door warmere kleuren te gebruiken? Alles kanen Binnenverbouwingen.nl houdt rekening met uw verwachtingen bij het uitvoeren van de renovaties!

Altijd gedegen advies en begeleiding

De juiste keuzes maken als het gaat om de verbouwing van uw badkamer is niet altijd eenvoudig. Dat is dan ook waarom Binnenverbouwingen.nl u professioneel advies geeft over alle zaken die daarbij komen kijken. Van de juiste soort isolatie tot ventilatiesystemen, het materiaal voor de vloer en afwerking, het zijn allemaal aspecten die aandacht verdienen als u het beste uit uw badkamer wilt halen. Wilt u genieten van een compleet nieuwe badkamer? Ontdek dan het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden in Vlaardingen en Schiedam!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30