Badkamer verbouwen in Schipluiden, Delft en Delfgauw

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Niets gaat boven een woning die prachtig is ingericht en helemaal aan uw verwachtingen voldoet – en de badkamer is natuurlijk één van de belangrijkste ruimtes! Als u in Schipluiden, Delft of Delfgauw een nieuwe look wilt geven aan uw badkamer, dan is de ingreep van een specialist zeker en vast van groot belang. Niet alleen kunt u zeker zijn van een professionele aanpak en dus een kwalitatief resultaat, u kunt ook bij Binnenverbouwingen.nl terecht voor gedegen advies. Het resultaat? Uw nieuwe badkamer voldoet zonder twijfel aan al uw verwachtingen!

Binnenverbouwingen.nl biedt meer dan een standaard renovatie

Het verbouwen van een badkamer, daar komt logischerwijs heel wat bij kijken. Vooral als u de hele ruimte in het nieuw wilt laten steken en uw eigen, unieke stijl wilt creëren, is het van belang te kunnen vertrouwen op een professional. Binnenverbouwingen.nl kan dat voor u betekenen!

Eerst en vooral houdt uw specialist zich bezig met zowel het voorbereidende werk als het opruimwerk. Dergelijke zaken zijn niet alleen van groot belang, ze nemen ook heel veel tijd in beslag. Laat u het werk door een renovatiebedrijf doen, dan bespaart u zichzelf dus heel wat kopzorgen. En dat maakt het des te gemakkelijker om van het eindresultaat te genieten!

Daarbij komt ook dat u bij Binnenverbouwingen.nl altijd zeker kunt zijn van een persoonlijke renovatie – dat wil zeggen, er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, mogelijkheden op het vlak van budget, stijlvoorkeuren, enzovoort. Wilt u een landelijke badkamer creëren met de bijhorende warme kleuren en houten elementen? Of toch maar liever een moderne ruimte door het gebruik van aluminium en sobere tinten? Alles kan bij Binnenverbouwingen.nl!

Professioneel advies is goud waard!

Weet u nog niet zo goed welke vloer u moet laten leggen of welk type douchecabine het best geschikt is voor uw situatie? Geen zorgen – dankzij het vakkundige advies van Binnenverbouwingen.nl weet u snel welke keuzes u moet maken om het beste te halen uit uw badkamer in Schipluiden, Delft en Delfgauw. Ontdek alles over de mogelijkheden van uw specialist en de look en feel van uw badkamer worden meteen een niveau hoger getild!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30