Badkamer verbouwen in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Heeft u een woning in Rotterdam, Berken en Rodenrijs, Pijnacker of omstreken? Wilt u genieten van een nieuwe badkamer met méér comfort, een stijlvolle uitstraling en nog veel meer? Binnenverbouwingen.nl is dé specialist waar u op moet vertrouwen als u uw badkamer wilt laten verbouwen en van een prachtig resultaat wilt genieten. Als renovatiebedrijf is Binnenverbouwingen.nl bedreven in het renoveren van badkamers, met als resultaat een ruimte die perfect bijdraagt tot de look en feel van de woning als geheel.

Er zijn meer dan genoeg redenen waarom u op een specialist zou moeten vertrouwen voor het renoveren van uw badkamer. Welke redenen zijn dat? Het volgende overzicht maakt alles duidelijk!

U geniet van een duurzame badkamer

De badkamer is een van de meest gebruikte en belangrijkste ruimtes in de woning, dus het spreekt voor zich dat u die duurzaam wilt maken. Als u het werk in handen geeft van een specialist, dan kunt u daar zeker van zijn! Een nieuwe vloer, douche, bad, wastafels, badkamer meubilair en verlichting zijn slechts enkele van de renovaties die u kunt laten doorvoeren, maar altijd bent u er zeker van dat ze lang meegaan. En dat is zowel voor uw portemonnee als uw wooncomfort alleen maar goed nieuws!

Uw hele badkamer wordt verbouwd

Daarbij komt ook nog eens dat Binnenverbouwingen.nl u kan helpen bij alles wat bij een badkamer renovatie komt kijken. Wilt u alles laten renoveren, van de vloer tot de douche en de waterleidingen? Of laat u liever gewoon wat afwerking vernieuwen, zoals raamdecoratie en schilderwerk? Het kan allemaal als u beroep doet op een specialist in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Op die manier is het resultaat een badkamer die stijlvol en volledig functioneel is!

U krijgt professioneel advies

Ten slotte kunt u bij uw specialist altijd terecht voor advies over de verbouwing van uw badkamer. Van de kleuren die u het beste kiest voor het schilderwerk tot de vloer die het meest geschikt is voor de stijl die u teweeg wilt brengen, een professional kan op al uw vragen antwoord geven. Ontdek de uitgebreide renovatie mogelijkheden bij Binnenverbouwingen.nl!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐