Badkamer verbouwen in Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

De kwaliteit en inrichting van uw badkamer speelt ongetwijfeld een grote rol bij uw algemene wooncomfort – en dat is waarom u uw badkamer zou moeten laten verbouwen in Rhoon, Oud Beijerland en Poortugaal! Binnenverbouwingen.nl beseft als geen ander dat het verbouwen van een badkamer een complexe opdracht is, en dat is dan ook waarom uw specialist u een complete renovatie service biedt. Wat uw verwachtingen of mogelijkheden ook mogen zijn, Binnenverbouwingen.nl kan het voor u realiteit maken!

Laat uw persoonlijk helpen door een renovatiebedrijf

Elke badkamer is anders qua afmetingen, stijl, oppervlakte en nog veel meer factoren, dus het spreekt voor zich dat een persoonlijke aanpak essentieel is bij de renovatie van de ruimte. Uw specialist garandeert dat waardoor uw nieuwe badkamer niet enkel goed bij uw woning past, maar ook nog eens voldoet aan uw verwachtingen op het vlak van budget en afwerking.

Wilt u een landelijke stijl creëren met veel hout elementen en andere natuurlijk materialen en kleuren? Het kan als u vertrouwt op een specialist. Ook als u een moderne badkamer wilt verkrijgen zijn er mogelijkheden: door het gebruik van strakke designs en modern meubilair wordt een dergelijke stijl gecreëerd. Doe beroep op de complete service van Binnenverbouwingen.nl en het resultaat voldoet hoe dan ook aan uw verwachtingen!

Een totaalrenovatie is troef

Als u uw badkamer wilt laten verbouwen, dan kan het zijn dat u bepaalde zaken wel of niet wilt laten renoveren. Zo kan het zijn dat u een nieuwe vloer wilt, terwijl de douche en het bad nog niet aan vernieuwing toe zijn. Of misschien wilt u wel enkel de verlichting, het schilderwerk en de raamdecoratie laten renoveren? Wat uw noden ook mogen zijn, Binnenverbouwingen.nl houdt er rekening mee bij het uitvoeren van de verbouwingen. Het is interessant om te weten dat uw specialist alle taken op zich kan nemen – van het voorbereidende werk voor de renovatie tot het opruimen van afval en stof. Op die manier hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Overtuigd? Laat u op professionele wijze helpen bij de renovatie van uw badkamer!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30