Badkamer verbouwen in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk

Ook voor u een passende oplossing!

Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Ook voor u een passende oplossing! Wij verzorgen uw verbouwing van A tot Z!

Staat er bij u een verbouwing of binnenverbouwing op de planning?
Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl helpt en denkt graag met ú mee.

Heeft de badkamer in uw woning in Wateringen, Kwintsheul of Rijswijk dringend nood aan een make-over? Binnenverbouwingen.nl beseft dat het verbouwen van een badkamer geen eenvoudige opdracht is en biedt dan ook en complete renovatie. Het resultaat is dat uw badkamer stijlvoller, comfortabeler én duurzamer is – en dat draagt natuurlijk alleen maar bij aan het comfort dat u ervaart in uw woning!

Het professionele team van Binnenverbouwingen.nl

Een badkamer renoveren, dat is een opdracht waar heel wat bij komt kijken. Van het leggen van een nieuwe tegelvloer tot het installeren van en douchecabine en verlichting – om van het ventilatiesysteem en waterleidingen nog maar te zwijgen! Binnenverbouwingen.nl wil dat u zo snel mogelijk van een volledig vernieuwde badkamer kunt genieten en dat is mogelijk dankzij een ervaren team aan vakmannen. Deze beschikken over alle nodige kennis, inzichten en materialen om het werk tot een goed einde te brengen!

Een totaalaanpak is de beste aanpak

Natuurlijk heeft u zelf de controle over welke werken u precies laat uitvoeren door uw specialist, afhankelijk van uw noden en persoonlijke voorkeuren. Wilt u nieuwe verlichting, badkamermeubilair en een vloer laten plaatsen? Of wilt u een nieuwe douche laten installeren en de raamdecoratie in de badkamer vervangen? Welke verbouwingen u ook gepland heeft, Binnenverbouwingen.nl kan het voor u regelen. Dankzij een professionele aanpak worden alle werkzaamheden tot een goed einde gebracht, met als resultaat een badkamer waar u zich goed in voelt!

Ook opruimwerk behoort tot het takenpakket van een specialist

Ten slotte kunt u er zeker van zijn dat u heel wat kopzorgen en tijd worden bespaard als u vertrouwt op een renovatiebedrijf in Wateringen, Kwintsheul en Rijswijk. Zo worden niet enkel alle voorbereidende werken voor u gedaan, maar ook het opruimwerk naderhand wordt u uit de handen genomen. Het is een vaak onderschat en vergeten aspect van een renovatiemaar het neemt wel degelijk heel wat tijd en energie in beslag. Vertrouwt u op een specialist, dan hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Overtuigd van de service van Binnenverbouwingen.nl? Ontdek de mogelijkheden en u geniet snel van een prachtige, nieuwe badkamer!
Een zeer grote klus die op de afgesproken tijd geheel spic en span opgeleverd is. We werden zeer goed en deskundig geadviseerd met inachtneming van onze eigen ideeën.
M. Plaat
Maassluis

Wat hebben wij zoal opgeleverd?

Adviesgesprek op maat

Maak direct een afspraak

Benieuwd of wij u kunnen helpen met uw verbouwing?

Neem direct contact op om een afspraak te maken! 

Binnenverbouwingen.nl is een initiatief van Multikeukenenbad

Bezoek ons
Elektraweg 7
3144CB Maassluis
T: 010 592 24 11

Openingstijden
Din. t/m vrij.: 9:00 tot 17:00
Zaterdag: 9:00 tot 16:30

⭐ 10 JAAR GARANTIE OP ZORGELOOS WONEN! * ⭐